Новини фільмів, в яких згадується Тіффані Хеддіш

18 травня 2023,  00:32 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Джаред Лето грає харизматичного привида (трохи схожого на голодного Морбіуса) в офіційному трейлері пригодницького фентезі «Маєток з привидами» («Haunted Mansion»), що буде рімейком відомого фільму з Едді Мерфі.

Читати далі...
3 березня 2023,  19:16 | Новини фільмів

Представляємо український тизер-трейлер сімейного фентезі від Walt Disney Studios «Маєток з привидами», де знялося багато відомих голлівудських акторів, як Розаріо Довсон, Денні ДеВіто, Джеймі Лі Кертіс, Лакіт Стенфілд, Тіффані Геддіш та Овен Вілсон.

Читати далі...
18 березня 2020,  16:02 | Новини фільмів

Зірка однією з найкасовіших комедій року «Гламурний бізнес» Тіффані Геддіш тікає з в'язниці в трейлері комедії для дорослих «Бед тріп».

Комедія режисера Кітао Сакурая буде слідувати за божевільними пригодами двох друзів, яких втілюють Ерік АндреШоу Еріка Андре», «Король Лев») та Ліл Рел ГоверіГеть», «Пташиний короб»). Вони відправляються в подорож на яскраво-рожевій машині через всю країну, і під час своєї поїздки розігрують незнайомих людей, використовуючи приховані камери.

Світова прем'єра комедії «Бед тріп» очікується 17 квітня. Поки невідомо, чи покажуть її в українських кінотеатрах після карантину.

10 січня 2020,  18:09 | Новини фільмів

На честь української прем'єри комедії для дорослих «Гламурний бізнес», яка відбулася вчора, 9 січня, представляємо новий фрагмент. І він не рекомендується до перегляду вразливим.

У сміливій комедії режисера Мігеля Артети веселі актриси Роуз Бірн та Тіффані Геддіш грають кращих подруг Мел і Мію, у яких є невелика косметична компанія. У новому ексклюзивному фрагменті вони приходять на вечірку для своєї вагітної подруги і думають, що там буде нудно, але коли привозять торт, зроблений за замовленням, у всіх присутніх жінок від шоку широко відкривається рот. Що це за торт, дивіться самі. Тільки краще під час цього нічого солодкого (та й солоного) не їсти.

Квитки на фільм «Гламурний бізнес» ви знайдете в нашій афіші.

9 січня 2020,  21:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сальма Гайєк приготувала нам класний новорічний подарунок у вигляді нової фотографії зі зйомок супергеройського екшену від Marvel Studios «Вічні», де вона разом з Анджеліною Джолі та іншими акторами святкує Різдво.

Читати далі...
19 грудня 2019,  23:32 | Новини фільмів

Дивимося дубльований фрагмент американської комедії «Гламурний бізнес», в якому руда Сальма Гайєк вчить Роуз Бірн і Тіффані Геддіш виживати в безжальному світі б'юті-індустрії.

У комедійному фільмі режисера Мігеля Артети Гайєк втілює відомого титана косметичної індустрії Клер Луну, яка вирішує вкласти круглу суму в невелику компанію двох кращих подруг Мії та Мел (їх грають Геддіш та Бірн). Дівчата ще не знають, яким жорстоким буває великий бізнес, тому Клер пояснює їм, що вони повинні стати «звіристими», тобто «різкими, чіткими, раптовими й несамовитими», якщо хочуть досягти успіху.

В кінотеатриах України «Гламурний бізнес» вийде 9 січня.

10 грудня 2019,  17:05 | Новини фільмів

Сьогодні вийшов дуже нецензурний трейлер американської комедії «Гламурний бізнес», в якій знялися Сальма Гайєк, Роуз Бірн і Тіффані Геддіш.

Комедійний фільм Мігеля Артети «Гламурний бізнес» («Like a Boss») слідує за двома кращими продругами і партнерами по бізнесу Мією та Мел (Геддіш та Бірн). У них є свій магазин косметики і бренд, що розвивається, але дівчата залізли в борги на півмільйона доларів. Як раптом на порозі їхнього магазину з'являється титан косметичної індустрії Клер Луна (Гайєк) і робить їм пропозицію, від якої неможливо відмовитися. Чи зможуть бізнес та дружба Мії і Мел пережити це?

У комедії також знялися Дженніфер Кулідж, Біллі Портер і Каран Соні. Подивитися «Гламурний бізнес» на великому екрані буде можливо з 9 січня.

14 листопада 2019,  05:45 | Новини фільмів

Бізнеследі-початківці Роуз Бірн та Тіффані Геддіш воюють із відомою бізнесвумен Сальмою Гайєк в офіційному українському трейлері американської комедії «Гламурний бізнес» («Like a Boss»). Як думаєте, хто кого переможе?

Кінокартина режисера Мігеля Артети розповідає про двох кращих подруг Мію та Мел (Геддіш і Бірн), які володіють невеликою косметичною компанією, створеною з нуля. Відкривши свій власний магазин косметики, вони з жахом виявляють, що знаходяться в боргах і винні кредиторам півмільйона доларів. У цей час на них виходить відомий титан косметичної індустрії Клер Луна (Гайєк) і робить їм пропозицію, від якої неможливо відмовитися.

Українська прем'єра фільму «Гламурний бізнес» відбудеться 9 січня 2020 року.

18 вересня 2019,  15:30 | Новини фільмів

Кіностудія Paramount Pictures поділилася божевільним трейлером своєї нової комедії «Like a Boss», де руда Сальма Гайєк влаштовує бізнес-війну з Роуз Бірн і Тіффані Геддіш.

Найкращі подруги Мія та Мел (Геддіш і Бірн) є власницями своєї невеликої косметичної компанії, яку вони побудували з нуля. На жаль, їхнє фінансове становище залишає бажати кращого, і перспектива привабливої пропозиції про викуп від відомого титану косметичної індустрії Клер Луни (Гайєк) виявляється занадто привабливою, щоб від неї відмовитися. Але ця угода ставить під загрозу дружбу Мії та Мел.

У світовий прокат комедія Мігеля Артети, де разом з Гайєк, Бірн та Геддіш зіграють Дженніфер Кулідж, Біллі Портер, Ері Грейнор і Каран Соні, вийде у січні 2020 року.

17 липня 2019,  13:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. поділилася вчора фінальним трейлером своєї кримінальної драми «Королеви криміналу», акторський склад якої очолює номінантка на премію «Оскар» Мелісса МакКарті.

Фільм режисера Андреї Берлофф, на чиєму рахунку є 1 номінація на «Оскар», покаже глядачеві кримінальну частину Мангеттена під назвою Пекельна кухня, де в 1970-х всім правила ірландська мафія. Коли їхніх чоловіків відправляють за ґрати, три домогосподарки Пекельної кухні Кеті (Мелісса МакКарті), Клер (Елізабет Мосс) та Рубі (Тіффані Геддіш) вирішують самі стати на чолі злочинного району.

В кінотеатри України екшен-драма «Королеви криміналу», де також знялися Донал Глісон, Джеремі Бобб, Коммон та Марго Мартіндейл, прибуде 8 серпня.

31 травня 2019,  01:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тепер це їхній бізнес. Перший український трейлер кримінальної драми «Королеви криміналу» показує, як Мелісса Маккарті, Елізабет Мосс і Тіффані Геддіш стають головною мафією Пекельної кухні.

Події фільму відправлять нас у 1978 рік і покажуть історію трьох домогосподарок Кеті (Мелісса Маккарті), Клер (Елізабет Мосс) та Рубі (Тіффані Геддіш), які живуть в нью-йоркському районі, також відомому як Пекельна кухня. Одного разу їхніх чоловіків-бандитів ФБР упікає у в'язницю. Залишившись один на один зі своїми проблемами, жінки беруть керівництво ірландською мафією в свої руки і тепер завідують усім: від рекету до прибирання конкурентів... у прямому сенсі слова.

В український прокат кримінальна картина від номінантки на премію «Оскар» Андреї Берлофф прибуде влітку, 8 серпня.

10 лютого 2019,  18:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний ґотемський холостяк знаходить свою другу половинку в особі іншопланетної королеви в п'ятому ТБ-ролику пригодницько-комедійного мультфільму «Лего. Фільм 2», який вийшов в прокат 7 лютого.

«Лего. Фільм 2» є продовженням хітової анімації «Лего. Фільм». Цього разу на Бріксбург нападають іншопланетяни, і Еммет (Кріс Претт) відправляється в подорож космосом, щоб повернути додому своїх друзів Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмена (Вілл Арнетт), Кицюню (Елісон Брі) і Бенні (Чарлі Дей). Їх тримає в полоні королева Багатолика (Тіффані Геддіш), яка хоче зіграти весілля з Бетменом. І як би спершу він цьому не пручався, незабаром Темний лицар і сам закохується в королеву.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Лего. Фільм 2», щоб дізнатися, чи вийшло у Warner Bros. створити гідний сиквел.

3 лютого 2019,  03:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жителі Бріксбурга опиняються у великій небезпеці в новому офіційному ТБ-ролику пригодницького мультфільму «Лего. Фільм 2».

В сиквелі анімаційної картини «Лего. Фільм», яка була номінована на «Оскар», на місто Бриксбург обрушується одразу декілька проблем: апокаліпсис в дусі франшизи «Шалений Макс» і жорстокі іншопланетяни. Добродушний Еммет (Кріс Претт) вирішує зустріти останніх з розпростертими обіймами, але незабаром йому, Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмену (Вілл Арнетт), Кицюні (Елісон Брі) та Бенні (Чарлі Дей) доводиться рятуватися втечею. В результаті друзі Еммета потрапляють в полон до королеви Багатоликої (Тіффані Геддіш), і головний герой відправляється їх визволяти на своєму космічному кораблі.

Третій ТБ-ролик мультфільму «Лего. Фільм 2» розкрив новий костюм Лего-Бетмена, який у 2017 році отримав власний спін-офф. У кіно з 7 лютого.

31 січня 2019,  01:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Схоже, у улюбленця глядачів Лего-Бетмена буде велика роль в очікуваній анімації «Лего. Фільм 2», яка виходить в український прокат рівно через тиждень.

Читати далі...
27 січня 2019,  23:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний ТБ-ролик пригодницької анімації «Лего. Фільм 2» закликає приготуватися до подорожі, в яку ще не відправлялася жодна фігурка LEGO.

Сиквел номінованого на «Оскар» мультфільму «Лего. Фільм» покаже, як на місто Бріксбург та його жителів Еммета (Кріс Претт), Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмена (Вілл Арнетт) і Кицюню (Елісон Брі) нападає підступна королева Багатолика (Тіффані Геддіш) зі своєї космічною армією. Тепер Еммет повинен відправитися в непросту подорож просторами космосу, щоб врятувати своїх друзів.

Дивіться також перший ТБ-ролик мультфільму «Лего. Фільм 2» з Бетменом та Харлі Квінн (Марго Роббі). У кіно з 7 лютого.