Новини, в яких згадується Віз Каліфа

20 вересня 2019,  16:29 | Новини серіалів

Номінантка на премію «Оскар» Гейлі Стайнфелд продюсує і виконує головну роль в незвичайному біографічному міні-серіалі «Дікінсон», чия прем'єра відбудеться 1 листопада на стримінговому сервісі Apple TV+.

Серіал, створений сценаристкою Аленою Сміт, буде півгодинною драматичною комедією про відому поетесу Емілі Дікінсон, яка жила в США у 19 столітті. Серії «Дікінсон» сміливо досліджуватимуть обмеження суспільства, статі та сім'ї з точки зору молодої поетеси з бунтарським серцем.

Однією із запрошених зірок серіалу буде американський репер Віз Халіфа, якого ви можете побачити в трейлері в загадковому образі.

11 січня 2016,  09:52 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером, 10 января, в Голливуде состоялась 73-я ежегодная церемония награждения премии «Золотой глобус», отметившая лучших представителей кино и телевидения разных жанров ушедшего 2015 года.

Читати далі...
10 грудня 2015,  20:21 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня утром были объявлены номинанты от кино и телевидения на 73-ю ежегодную премию «Золотой глобус», отметившую лучшие фильмы, сериалы, актеров большого и малого экранов, в жанрах драма и комедия. И, как ни странно, «Марсианин» все-таки попал в номинацию, причем в категории Лучшая комедия или мюзикл.

Читати далі...