Новини серіалів, в яких згадується Ешлі Мюррей

9 травня 2020,  17:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося інтригуючий промо-ролик 13 та фінальної серії 1 сезону музичної драмеді «Кеті Кін», в якому герої замислюються над тим, що було б, якби вони прийняли інше доленосне рішення.

Читати далі...
24 квітня 2020,  17:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику 11 серії 1 сезону серіалу «Кеті Кін» його головна героїня Кеті каже, що «напевно ніколи не зможе повністю забути свого колишнього КейО», а КейО дає її босові (і новому бойфренду) Гаю Ламонтейну в око.

Читати далі...
18 квітня 2020,  17:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик наступної серії драматичної комедії «Кеті Кін» розкриває, що в Нью-Йорк в гості до наших героїв прибуде один з жителів Рівердейла.

Читати далі...
31 березня 2020,  22:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 9 серії 1 сезону драматичної комедії «Кеті Кін» нагадує нам, як важливо вміти тримати обличчя в будь-якій неприємній ситуації на роботі.

Читати далі...
20 березня 2020,  15:40 | Новини серіалів

У 8 серії музичної драмеді «Кеті Кін» головна героїня намагається не змішувати роботу і особисте життя, але всі ми знаємо, як у неї це виходило раніше.

Після всього, що сталося з Хорхе (Джонні Бошан), він повинен пояснити батькові, хто така Джинджер. Кеті (Люсі Гейл) бореться за важливу програму навчання, але, щоб її отримати, їй потрібно впоратися з неможливим завданням, яке включає спілкування з Ксандрою (Камілль Гайд). Вся група хоче відсвяткувати день народження Пеппер (Джулія Чан), як вони робили це раніше, але на цей раз Пеппер запланувала щось інше, проте її плани руйнує міс Фрезія (Бернадетт Пітерс). Тим часом Джозі (Ешлі Мюррей) прагне випустити свою музику в світ, тому знімає кліп за спиною Александра (Люсьєн Лавісконт).

Серія з дуже драматичною назвою «It's Alright, Ma (I'm Only Bleeding)» («Глава восьма: Все в порядку мама (Це просто кров)») прибуде на екрани 27 березня за українським часом. Її режисером стала Джессіка Лорі.

14 березня 2020,  17:26 | Новини серіалів

В 7 серії 1 сезону музичного серіалу «Кеті Кін» його головна героїня опиняється в любовному трикутнику з... принцом.

Глорія (Кетрін ЛаНаса) доручає Кеті (Люсі Гейл) дизайн весільної сукні для нареченої принца Ерола Свуна (Саамер Усмані), що змінить хід її кар'єри. Хорхе (Джонні Бошан) хоче зробити наступний крок у своїй кар'єрі, тому вирішує поставити шоу. Джозі (Ешлі Мюррей) відчуває розгубленість, що нічого не вийшло з вечірки на честь виходу її EP. Тим часом Пеппер (Джулія Чан) звертається до Александра (Люсьєн Лавісконт) та Ксандри (Камілль Гайд) з інвестиційною пропозицією.

Серія «Chapter Seven: Kiss of the Spider Woman» («Глава сьома: Поцілунок Жінки-павука») вийде на екрани 20 березня за українським часом.

13 березня 2020,  15:26 | Новини серіалів

Зірка горора «Острів фантазій» Люсі Гейл втілює модницю з Нью-Йорка, яка мріє стати відомим дизайнером, в серіалі «Кеті Кін», що є спін-оффом «Рівердейла».

У 6 серії 1 сезону Кеті (Люсі Гейл), намагаючись рухатися далі після розриву з КейО (Зейн Голц), знову кидає себе в роботу і потрапляє в непросту ситуацію зі своїми клієнтами. У Пеппер (Джулія Чан) запитують, що вона задумала, але в результаті їй роблять несподівану пропозицію. Хорхе (Джонні Бошан) дізнається, що він може втратити свій виступ в клубі Molly's Crisis через переможця конкурсу дрег-квін, тому він вирішує кинути в бій Джинджер і виявляється здивований реакцією своєї матері (Дафна Рубін-Вега). Тим часом Джозі (Ешлі Мюррей) переживає щодо приїзду своєї матері Сьєрри (Робін Гівенс) у місто на честь виходу її EP і щодо зустрічі з Александром (Люсьєн Лавісконт).

Серія «Chapter Six: Mama Said» («Глава шоста: Мама сказала») вийшла на екрани 13 березня за українським часом. Її режисером є Чарльз Рендольф-Райт.

5 березня 2020,  18:55 | Новини серіалів

Ваша подруга переживає важкий розрив відносин і довго не виходить з дому? Тоді 4 серія 1 сезону драматичного серіалу «Кеті Кін» підкаже вам, що робити: влаштувати дружню інтервенцію і покликати її на дівич-вечір.

Коли Кеті Кін (Люсі Гейл) тяжко переживає розрив зі своїм хлопцем КейО (Зейн Голц) і перестає виходити з дому і спати по ночах, її друзі Джозі (Ешлі Мюррей), Пеппер (Джулія Тейлор Росс) та Хорхе (Джонні Бошан) вирішують поговорити з нею про це і сказати їй, що це нездорово. І, щоб підняти Кеті настрій, вони дарують їй неймовірні червоні туфлі в паєтках, яким би позаздрила сама Дороті з «Чарівника країни Оз», і звуть на вечірку. Кеті поки не готова веселитися і вирішила піти з головою в роботу, але турбота друзів все одно її підбадьорює.

Серія з оптимістичною назвою «Chapter Four: Here Comes the Sun» («Глава четверта: Ось і сонце») вийшла на екрани минулого тижня. Прем'єра наступної серії «Кеті Кін» відбудеться 6 березня за українським часом.

16 грудня 2019,  14:45 | Новини серіалів

Люсі Гейл, вона ж Арія Монтгомері з серіалу «Милі ошуканки», мріє стати дизайнером одягу у другому трейлері свого нового серіалу «Кеті Кін».

Музична драма «Кеті Кін» буде спін-оффом популярного серіалу «Рівердейл». Його головною героїнею виступає Кеті Кін (Люсі Гейл), яка з дитинства мріє стати дизайнером одягу і працює над втіленням своєї мрії не покладаючи рук. Вона є давньою подругою Джозі МакКой (Ешлі Мюррей), яка приїжджає в Нью-Йорк з Рівердейла, щоб стати співачкою. І разом дівчата слідують за своїми мріями у місті, яке ніколи не спить.

Наприкінці трейлер повідомляє, що прем'єра серіалу «Кеті Кін» відбудеться 6 лютого.

4 серпня 2019,  23:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Милі ошуканки» Люсі Гейл відправляється підкорювати Нью-Йорк зі своїми новими друзями в розширеному трейлері драматичного серіалу «Кеті Кін», яким сьогодні поділився телеканал The CW.

«Кеті Кін» буде спін-оффом хітового серіалу «Рівердейл» і покаже, як починаюча співачка Джозі МакКой (Ешлі Мюррей) відправляється в Нью-Йорк за своєю мрією і зустрічає там майбутнього дизайнера одягу Кеті Кін (Люсі Гейл), яка з дитинства любить моду. Підкорювати Велике яблуко разом з ними будуть it-girl Пеппер Сміт (Джулія Тейлор Росс) та танцюрист і дрег-квін Хорхе (Джонні Бошан).

Прем'єра «Кеті Кін» очікується в січні 2020 року.

17 травня 2019,  16:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тримайся, Нью-Йорк! Ця четвірка збирається підкорити Бродвей. Дивимося перший тизер музично-драматичного серіалу «Кеті Кін», який є спін-оффом «Рівердейлу».

Новий серіал телеканалу The CW покаже, як Джозі МакКой (Ешлі Мюррей) залишає Рівердейл позаду і відправляється до Нью-Йорку, щоб стати відомою співачкою. Там вона зустрічає фешіоністу Кеті Кін (Люсі Гейл), it-girl Пеппер Сміт (Джулія Тейлор Росс) й танцюриста і дрег-квін Хорхе (Джонні Бошан), і ця четвірка разом слідує за своїми мріями.

Комусь іще цей тизер нагадав «Секс у великому місті» з нальотом «Лузерів»?

Прем'єра «Кеті Кін» відбудеться на початку 2020 року.

10 травня 2019,  01:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готуйся, Бродвей, вона йде. Зірка серіалу «Милі ошуканки» Люсі Гейл представила свою нову героїню Кеті Кін, яка очолить спін-офф хітового серіалу «Рівердейл», названий на її честь.

Читати далі...