Оновлення, в яких згадується Тріш Сі

27 листопада 2017,  14:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося музичний фрагмент музичної комедії «Ідеальний голос 3», в якому Барденські Белли в особі Анни Кендрік, Бріттані Сноу, Хейлі Стайнфелд, Анни Кемп і Ребел Вілсон прибувають на репетицію концерту для військових, де зустрічають інші групи.

Решта груп виступають з музичними інструментами, а не а капела, тому не сприймають дівчат всерйоз. На що Белли викликають їх на riff-off (риф-офф), тобто на невеликій співочий батл, в рамках якого героїні виконують «Get the Party Started», «Shut Up and Dance», «Ignition» і «Let Me Ride». А Рубі Роуз зі своєю групою та іншими колективами, піднявшись на сцену, відповідає їм піснями «Wake Me Up» і «Zombie». Хто був крутішим? Голосуйте в коментарях.

У світовий прокат фільм Тріш Сі виходить 20 грудня, але все ще невідомо, чи вийде він в Україні.

25 червня 2017,  14:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув очікуваний трейлер музичної комедії «Ідеальний голос 3», яка покаже, як склалося життя акапельного колективу «Барденські Белли» після випуску з коледжу. Дівчата, яких грають Анна Кендрік, Бріттані Сноу, Ребел Вілсон, Хейлі Стайнфелд і Анна Кемп, розбрелися шукати своє покликання в житті, і коли життя дало їм знатного стусана під зад, вони вирішили возз'єднатися й відправитися в тур для військових, де їх чекають нові суперники в особі колективу Рубі Роуз та нові випробування.

У світовий прокат фільм Тріш Сі вийде 21 грудня. Чекаємо оголошення дати його української прем'єри.

18 червня 2017,  00:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зворушливе закулісне відео музичної комедії «Ідеальний голос 3» показує найяскравіші моменти зі зйомок, які недавно завершилися. У ньому співають, танцюють, обіймаються і просто радіють Анна Кендрік, Бріттані Сноу, Ребел Вілсон, Анна Кемп та Хейлі Стайнфелд, які втілюють у фільмі відомий акапельний колектив «Барденські Белли». Режисером комедії виступила Тріш Сі.

Відео повідомляє, що в понеділок на нас чекає особливе оголошення. Швидше за все воно буде стосуватися виходу дебютного трейлера.