Новини, в яких згадується Адріа Архона

1 серпня 2022,  16:45 | Новини серіалів

Актор Дієго Луна повертається на екрани в образі відважного повстанця Кассіана Андора у повноцінному трейлері міні-серіалу «Андор», яким сьогодні поділилася стримінгова платформа Disney+.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Морбіус»
Як Джаред Лето (офіційно) став вампіром
8 червня 2022,  20:42 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху «Венома», який став одним із найприбутковіших блокбастерів 2018 року, студія Sony вирішила продовжити розширювати свій кіновсесвіт Людини-павука і знайшла для цього ще одного зубастого монстра-антигероя, який має потенціал сподобатися глядачам, – вампіра Морбіуса. Довго думати над вибором актора для цієї ролі не довелося, адже глядачі вже давно жартують про те, що Джаред Лето і сам є «вампіром», оскільки насилу віриться, що йому вже стукнуло 50. Але незважаючи на те, що студія отримала ідеального актора на цю роль, на рахунку якого, до того ж, є «Оскар», його перший сольник виявився дуже слабким дебютом.

Читати далі...
27 травня 2022,  11:35 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Disney Plus опублікувала в мережі офіційний тизер-трейлер науково-фантастичного серіалу «Андор», який буде приквелом блокбастера «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» режисера Гарета Едвардса, що вийшов у кіно наприкінці 2016 року.

Читати далі...
10 травня 2022,  19:00 | Новини фільмів

Американська стримінгова платформа HBO Max поділилася в мережі першим трейлером та офіційним постером своєї романтичної комедії «Батько нареченої», яка буде рімейком відомої стрічки початку 90-х зі Стівом Мартіном.

Читати далі...
4 травня 2022,  21:33 | Новини фільмів

Дивимося фінальний трейлер супергеройського екшену «Морбіус» від кіностудії Sony, що подарувала нам хітові блокбастери останніх років «Людина-павук: Додому дороги нема» та «Веном».

Читати далі...
1 травня 2022,  22:50 | Новини фільмів

Студія Sony Pictures поділилася в мережі новою сценою супергеройського екшену «Морбіус», заснованого на коміксах Marvel, де герой Джареда Лето вирішує політати у... метро.

Читати далі...
26 січня 2021,  18:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лише через декілька тижнів після перенесення прем'єри кінокоміксу «Морбіус» з весни на осінь студія Sony Pictures вирішила знову внести зміни у свій графік релізів. І тепер ми побачимо Джареда Лето в ролі живого вампіра аж у 2022 році.

Читати далі...
8 грудня 2020,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня в рамках конвенції Tokyo Comic Con, яка проходила в Японії, був представлений новий трейлер супергеройського екшену «Морбіус», головну роль в якому виконує лауреат премії «Оскар» Джаред Лето.

Читати далі...
11 серпня 2020,  19:05 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До касту спін-оффу фантастики «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія», який називається «Кассіан Андор», приєдналися зірка екшену «Тихоокеанський рубіж: Повстання» Адріа Архона та зірка хітового серіалу «Чорнобиль» Стеллан Скарсгард.

Читати далі...
4 липня 2020,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рік тому актор Дж.К. Сіммонс приємно шокував шанувальників Людини-павука, з'явившись в сцені після титрів супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» в образі Дж. Джона Джеймсона. І це буде його далеко не остання поява на великому екрані.

Читати далі...
13 січня 2020,  20:24 | Новини фільмів

Готові до зустрічі з темним вампіром-антигероєм у втіленні Джареда Лєто? Тоді швидше вмикайте атмосферний тизер-трейлер нового супергеройського фільму «Морбіус», заснованого на коміксах Marvel.

Фільм режисера Даніеля Еспіноси покаже, як лауреат премії «Оскар» перевтілиться у загадкового вампіра Морбіуса з коміксів Marvel. Коли відомий вчений-біохімік Майкл Морбіус намагається вилікувати себе від рідкісної хвороби крові, він наважується на ризикований експеримент і в результаті заражає себе вампіризмом. Але чи зможе він після себе контролювати, чи ж повністю перетвориться на монстра?

Разом із Лєто в новому спільному проекті від Sony і Marvel зіграють Джаред Гарріс, Адріа Архона, Тайріз Гібсон та Метт Сміт. Побачити «Морбіуса» на великому екрані ми зможемо влітку, з 30 липня.

9 грудня 2019,  19:45 | Новини фільмів

Це буде гаряче! Зірка фільмів «Дедпул» і «Детектив Пікачу» Раян Рейнольдс вербує команду відважних агентів у фінальному трейлері гостросюжетного бойовика Майкла Бея «6 Underground».

Головним героєм «6 Underground» («Шестеро поза законом») виступає задумливий, красивий і саркастичний чоловік з позивним Перший (Рейнольдс), який присягнувся перетворити свій біль на інструмент і з його допомогою змінити цей світ на краще. Він знаходить п'ятеро таких же сміливих і безбашенних агентів, яких грають Мелані Лоран, Адріа Архона, Бен Гарді, Корі Гоукінс та Мануель Рульфо, і разом вони ловлять найгірших поганців.

До прем'єри екшену «6 Underground» на Netflix залишилося всього декілька днів — вона відбудеться вже у цю п'ятницю, 13 грудня.

1 жовтня 2019,  18:54 | Новини фільмів

Хочете побачити, що виходить, якщо помістити зірку «Дедпула» Раяна Рейнольдса у вибуховий світ Майкла Бея? Тоді сміливіше вмикайте офіційний трейлер гостросюжетного екшену «6 Underground».

Згідно з описом, Бей представляє оду великому італійському неореалісту Федеріко Фелліні, але з швидкими машинами, божевільним екшеном, екзотичними локаціями і професійно гарними людьми там, де, по ідеї, повинна бути поствоєнна Італія. Фільм «6 Underground» розповість про групу найманців під керівництвом Першого (Рейнольдс), задумливого, красивого і саркастичного чоловіка, який присягнувся перетворити свій біль на інструмент і з його допомогою змінити цей світ на краще.

Разом з Рейнольдсом у шаленому бойовику Бея «6 Underground» знялися Адріа Архона, Мелані Лоран, Бен Гарді, Дейв Франко, Корі Гоукінс і Мануель Рульфо. Його прем'єра на стримінговій платформі Netflix відбудеться 13 грудня.

23 квітня 2019,  03:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки 2 сезону «Американської історії злочинів» Пенелопа Крус та Едгар Рамірес возз'єднаються в новому трилері Олів'є Ассайаса «Осина мережа».

Читати далі...
6 квітня 2019,  01:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джаред Лєто поділився першими фотографіями зі зйомок супергеройського фільму Даніеля Еспіноси «Морбіус, живий вампір», де він виконує титульну роль.

Читати далі...