Оновлення, в яких згадується Александр Келверт

1 грудня 2017,  16:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив промо-ролик 9 серії 13 сезону серіалу «Надприродне», яка стане фіналом половини цього сезону.

Джек (Олександр Келверт), відчайдушно бажаючи довести Сему (Джаред Падалекі) і Діну (Дженсен Еклс), що він є хорошим і може контролювати свої сили, заручається допомогою ловця снів на ім'я Кайя (Ядіра Гевара-Пріп), щоб знайти Мері Вінчестер (Саманта Сміт) і врятувати її від альтернативної реальності. Однак, коли трапляється непередбачене, брати Вінчестер стають тими, кого треба рятувати.

Серія «The Bad Place» («Погане місце») вийде на екрани 8 грудня за українським часом.

24 листопада 2017,  15:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У 8 серії 13 сезону «Надприродне» брати Вінчестери готуються провернути складне пограбування.

Відчуваючи, що у них закінчуються варіанти, Сем (Джаред Падалекі) та Дін (Дженсен Еклс) погоджуються викрасти загадковий об'єкт, який належить демону Бартамусу (Девід Кабітт), щоб замість нього отримати заклинання-локатор, за допомогою якого вони зможуть знайти Джека (Олександр Келверт).

Серія «The Scorpion and the Frog» («Скорпіон і жаба») вийде на екрани 1 грудня за українським часом.

17 листопада 2017,  17:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Всі шукають Джека (Олександр Келверт) в 7 серії 13 сезону серіалу «Надприродне».

Промо-ролик показує, як Джека намагається закликати Князь Пекла Асмодей (Джефф Паріс), тому, щоб вберегти хлопця, Діну (Дженсен Еклс) і Сему (Джаред Падалекі) доведеться поквапитися. Тим часом Люцифер (Марк Пеллегріно) тікає від архангела Михайла (Крістіан Кійес) і знаходить собі несподіваного союзника.

Серія «War of the Worlds» («Війна світів») вийде на екрани 24 листопада за українським часом.

10 листопада 2017,  21:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дін (Дженсен Еклс) шалено радий темі нового розслідування в 6 серії 13 сезону серіалу «Надприродне».

Кастіель (Міша Коллінз) возз'єднується з Джеком (Олександр Келверт), а після вони разом з Семом (Джаред Падалекі) та Діном їдуть в спляче західне містечко, щоб розкрити вбивство, що там трапилося. Дін отримує шанс пограти в ковбоїв, яких любить з дитинства, коли стикається віч-на-віч з відомим бандитом-стрільцем.

Серія «Tombstone» («Надгробна плита») вийде 17 листопада за українським часом.

27 жовтня 2017,  17:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дін (Дженсен Еклс), Сем (Джаред Падалекі) і Джек (Олександр Келверт) об'єднуються, щоб розкрити причину страшних смертей в новій серії 13 сезону серіалу «Надприродне». Несподівано кілька пацієнтів психолога Мії Валленс (Рукія Бернард), яка допомагала їм впоратися з особистим горем, вмирають при загадкових остоятельствах, і в ході розслідування трійця буде змушена зіткнутися з особистим непережитим горем. Тим часом, Кастіель (Міша Коллінз) намагається знайти вихід з іншого світу.

Серія «The Big Empty» («Велика порожнеча») вийде на екрани 3 листопада за українським часом.

20 жовтня 2017,  14:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У наступній серії серіалу «Надприродне» брати Вінчестери зіткнуться зі злісною примарою. Вони знову зустрінуть Міссурі (Лоретта Дівайн) з 1 сезону, яка попросить Діна (Дженсен Еклс) і шерифа Джоді (Кім Родс) захистити її внучку Пейшенс, яка опинилася у вбивчому списку примари, що вже забрав життя у подруги Міссурі. А Сем (Джаред Падалекі) продовжить працювати з Джеком (Олександр Келверт) над контролем його сил.

Серія «Patience» («Терпіння») вийде на екрани 27 жовтня за українським часом.

16 жовтня 2017,  01:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик другої серії 13 сезону серіалу «Надприродне», що отримала назву «The Rising Son» («Сходження сина»). У ній Джек (Олександр Келверт) намагається переварити, що є сином Люцифера (Марк Пеллегріно), і переживає, що стане злим та когось покалічить, а Сем (Джаред Падалекі) і Дін (Дженсен Еклс) дізнаються, що Джек здатний зробити за допомогою своїх сил.

Серія вийде на екрани 20 жовтня за українським часом.

14 вересня 2017,  19:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У невеликому трейлері майбутнього 13 сезону серіалу «Надприродне» Дін (Дженсен Еклс) та Сем (Джаред Падалекі) відправляються за картоплею фрі, перш ніж знищити світ, син Люцифера Джек (Олександр Келверт) показує свій руйнівний гнів, а також в місті з'являється «новий шериф» з пекла, якого втілює Джефф ПарісГоловний госпіталь», «В об'їзд»).

Прем'єра 13 сезону «Надприродне» відбудеться 12 жовтня.