Новини, в яких згадується Кріссі Мец

31 березня 2020,  17:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінал 4 сезону хітового драматичного серіалу «Це ми» розкрив, якою буде найвеличніша історія кохання Кевіна, і показав, що вона тільки починається.

Читати далі...
14 лютого 2020,  23:37 | Новини серіалів

Хітовий драматичний серіал «Це ми» продовжує випробовувати наші слізні канали у фрагменті 13 серії 4 сезону Ребекка повідомляє своїй дочці Кейт про те, що у неї почалися проблеми з пам'яттю.

У новій серії Ребекка (Менді Мур) та Кейт (Кріссі Мец) відправляються в басейн, і Ребекка нарешті знаходить в собі сили розповісти дочці про те, що вона почала забувати деякі речі, після чого вона вирішила сходити до лікарів, і вони поставили їй діагноз помірне когнітивне порушення, що з часом може призвести до деменції або Альцгеймера. Але Ребекка говорить, що Кейт не потрібно сумувати, і вона сама більше не буде переживати через дрібниці і сумувати, а навпаки буде жити і радіти кожному дню. У кінці мати й дочка мило обіймаються, а нам потрібні хусточки.

Наступна серія 4 сезону серіалу «Це ми», яка отримала назву «The Cabin» («Хатина»), прибуде на екрани 19 лютого за українським часом.

31 серпня 2019,  21:46 | Новини серіалів

Наше улюблене сімейство Пірсонів повертається в офіційному трейлері 4 сезону хітового драматичного серіалу «Це ми», який вийшов сьогодні.

«Це ми» розповідає життєву, відверту і зворушливу історію злетів та падінь Ребеки і Джека Пірсонів (Менді Мур і Майло Вентімілья) та їхніх трьох дітей Рендалла (Стерлінг К. Браун), Кейт (Кріссі Мец) та Кевіна (Джастін Гартлі), які народилися в один день. У трейлері Ребекка говорить Джеку, що «дивно, як іноді абсолютний незнайомець стає частиною твоєї історії», а потім нам показують альтернативну реальність і представляють перший погляд на персонажів Дженніфер Моррісон і Омара Еппса, які раніше знімалися в «Хаусі».

Також трейлер розкриває, що прем'єра 4 сезону відбудеться 24 вересня.

30 грудня 2018,  22:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній тиждень 2018 року вийшли нові трейлери фентезі «Майбутній король», української комедії «Продюсер» та очікуваного горора «Ми», а також нові ТБ-ролики супергеройських екшенів «Капітан Марвел» і «Шазам!», супергеройського трилера «Скло» та історичної драми «Марія – королева Шотландії».

Читати далі...
30 грудня 2018,  14:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового драматичного серіалу «Це ми» Кріссі Мец грає сильну духом мати в трейлері повнометражної драми «Прорив».

Читати далі...
3 вересня 2018,  17:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний промо-ролик 3 сезону хітової сімейної драми «Це ми», яка в цьому році отримала 5 номінацій на премію «Еммі», обіцяє нові сюрпризи.

«Це ми» розповідає історію родини Пірсів: батька і матері Джека (Майло Вентімілья) і Ребеки (Менді Мур) та їхніх трьох дітей Рендалла (Стерлінг К. Браун), Кейт (Кріссі Мец) і Кевіна (Джастін Гартлі). Майбутні серії покажуть, як Рендалл, Кейт і Кевін святкують свій 38-й день народження і загадують бажання на майбутнє, а флешбеки розкриють, як Джек зустрів Ребекку.

Серіал «Це ми» повертається 25 вересня.

24 грудня 2017,  01:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Лідером за кількістю номінацій на премію «Золотий глобус» цього року стало фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води», яка претендує на 7 статуеток.

Читати далі...
8 вересня 2017,  12:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний тизер 2 сезону популярної драми «Це ми» повідомляє, що очікування майже дійшло до кінця. У нових серіях ми дізнаємося більше про минуле Джека (Майло Вентімілья) та Ребекки (Менді Мур) Пірсон і про те, як вони ростили своїх незвичайних «трійнят» Кевіна (Джастін Хартлі), Кейт (Кріссі Мец) і Рендалла (Стерлінг К. Браун), які тепер стали дорослими й намагаються впоратися зі своїми особистими проблемами.

Зворушливий фрагмент 2 сезону дивіться тут. Серіал повертається на екрани 26 вересня.

12 липня 2017,  03:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мэнди Мур, Майло Вентимилья и Стерлинг К. Браун начали работу над 2 сезоном популярного драматического сериала «Это мы».

Читати далі...