Новини серіалів, в яких згадується Іса Рей

13 березня 2020,  17:11 | Новини серіалів

Ісса Рей отримує прочухана від свого власного відображення в дзеркалі в трейлері 4 сезону комедійного серіалу «Біла ворона».

Відомий комедійний серіал від HBO, на чиєму рахунку є 2 номінації на премію «Золотий глобус», слідує за злітами й падіннями (і останніх буває набагато більше) 30-річної афроамериканської жінки Ісси Ді (Рей), яка живе в Лос-Анджелесі і намагається побудувати там кар'єру й налагодити особисте життя. У нових серіях Ісса обговорює з подругами свій вибір бути одною, відкриває, що одна з подруг починає зустрічатися з її колишнім, а також організовує класну вечірку.

Перша серія 4 сезону «Білої ворони» вийде 12 квітня.

25 січня 2020,  23:27 | Новини серіалів

Актриса Ісса Рей дуже активно танцює і читає реп в тизері 4 сезону комедійного серіалу від HBO «Біла ворона», що призводить до несподіваних наслідків.

Популярний ситком Рей, яка отримала за нього 2 номінації на премію «Золотий глобус», розповідає про ніяковий досвід та різноманітні злети й падіння в житті сучасної афроамериканської жінки Ісси Ді. У тизері вона приміряє перед дзеркалом новий костюм і вирішує зачитати надихаючий реп, щоб налаштувати себе на хвилю перемог, але, не встигає Ісса вийти з дому, а з нею вже трапляється неприємність.

Прем'єра нових серій «Білої ворони» відбудеться навесні, 12 квітня.

27 грудня 2016,  16:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO решил продлить три своих новых сериала «Мир Дикого Запада», «Развод» и «Белая ворона».

Читати далі...