Новини, в яких згадується Дженніфер Карпентер

24 лютого 2019,  18:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов трейлер кримінального екшену «Закатати в асфальт», в якому зіграли Мел Гібсон, Вінс Вон, Дженніфер Карпентер і Дон Джонсон.

«Закатати в асфальт» («Dragged Across Concrete») слідує за двома поліцейськими (Гібсон та Вон), яких усувають від служби, коли відео з їхніми жорстокими методами роботи опиняється в руках журналістів. Не маючи ані грошей, ані інших варіантів, розлючені поліцейські відправляються шукати компенсацію в кримінальному світі і знаходять в його темряві набагато більше, ніж хотіли.

Прем'єра фільму С. Крейга Залера в кінотеатрах та онлайн відбудеться у березні.

15 січня 2019,  02:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Декстер» Дженніфер Карпентер змушена стати зрадницею своєї країни заради порятунку дочки в першому тизері нової багатосерійної кримінальної драми «Внутрішній ворог».

«Внутрішній ворог» («The Enemy Within») буде слідувати за агентом ФБР Віллом Кітоном (зірка серіалу «Роузвуд» Морріс Честнат), який просить про допомогу найбільш ненавистного зрадника в американській історії Еріку Шепард (Карпентер), щоб вона допомогла йому вирахувати та спіймати небезпечного шпигуна. Тизер розкриває, як Еріка стала зрадницею і потрапила до в'язниці — одного дня їй зателефонував злочинець і показав, що він знаходиться поруч з її донькою і що він уб'є її, якщо Еріка не видасть йому імена агентів, які за ним стежать. І вона зробила те, що була повинна зробити заради порятунку своєї дочки.

Прем'єра серіалу «Внутрішній ворог», над яким працює продюсер відомих серіалів «Ґотем» та «Менталіст» Кен Вудрафф, відбудеться 25 лютого.

11 січня 2018,  03:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бетмен б'ється з вуличним громилою й рятує трьох сиріт в новому фрагменті мультфільму «Бетмен: Готем в газовому світлі».

Події мультфільму відбуваються в альтернативному Готемі Вікторіанської епохи, на вулицях якого орудує жорстокий вбивця Джек-різник. Бетмен (Брюс Грінвуд) вирішує зловити цього злочинця, у чому йому буде допомогати Селіна Кайл (Дженніфер Карпентер).

Прем'єра «Бетмен: Готем в газовому світлі» в Інтернеті відбудеться 23 січня. Придбати його на Blu-ray і DVD буде можливо з 6 лютого.

7 грудня 2017,  18:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. представила перший трейлер мультфільму «Бетмен: Готем в газовому світлі», події якого будуть відбуватися в вікторіанському Готемі.

Бетмен (Брюс Грінвуд) починає розслідування серії вбивств Джека-різника, який нападає з ножем на жінок, а допомагати йому в цій заплутаній справі буде Селіна Кайл (Дженніфер Карпентер), в нашому світі відома як Жінка-кішка. Також в даних подіях візьмуть участь Альфред Пенніворт (Ентоні Гед), комісар Джеймс Гордон (Скотт Паттерсон) та Харві Дент (Юрій Ловенталь).

Прем'єра анімації «Бетмен: Готем в газовому світлі», яку зняв режисер картини «Бетмен: Убивчий жарт» Сем Лью, відбудеться 23 січня.

30 серпня 2017,  00:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Справжнього детектива» та «З міркувань совісті» Вінс Вон відправляється за грати в першому трейлері бойовика з елементами трилеру «Бійка в блоці 99». Він втілює колишнього боксера, який став перевізником наркотиків й опиняється у в'язниці після справи, що обернулася невдачею. Компанію Вону в фільмі складуть зірка «Декстера» Дженніфер Карпентер, а також Дон Джонсон та Марк Блукас.

Світова прем'єра «Бійки у блоці 99» відбудеться в суботу, 2 вересня, в рамках Венеціанського кінофестивалю.