Оновлення, в яких згадується Дмитро Монатік

24 квітня 2018,  17:17 | Оновлення

Представляємо тизер-трейлер українського комедійного екшена «Давай танцюй!», який стартує в кінотеатрах України з 1 січня 2019 року.

Зухвалий молодий танцівник приїздить до Києва для участі в грандіозному танцювальному турнірі. Окрім слави і визнання йому потрібні великі гроші для брата, який потрапив у біду. Хлопець має викластися наповну, щоб обійти крутих суперників. Та найбільшим випробуванням стане кохання, яке він зустрічає на танцполі! Давай танцюй і не зупиняйся! Ти зможеш все! Рухаємося в ритмі саундтреку від MONATIKа!

10 січня 2017,  16:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український співак Дмитро Монатік сердечно запрошує вас в новому промо на музичний мультфільм «Співай», де він дублював кращого друга головного героя — барана Едді. В оригіналі його озвучив актор Джон К. Райлі.

Нашу рецензію на мультфільм, номінований на 2 «Золотих глобуса», читайте тут.

11 грудня 2016,  18:35 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З 29 грудня в кінотеатрах України стартує показ мультфільму «Співай!», героїв якого в оригіналі озвучили зірки американського кіно: Меттью Макконахі, Різ Візерспун, Скарлетт Йоханссон, Терон Еджертон та інші.

Українські прокатники вирішили теж не відставати і залучити до озвучки мультфільму своїх зірок – Юрія Горбунова, Анну Добриднєву, Женю Галича і Дмитра Монатіка. Пропонуємо переглянути фотографії з української озвучення мультфільму: