Новини фільмів, в яких згадується Олена Дем'яненко

28 лютого 2019,  13:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Катерина Молчанова, яку ви можете знати завдяки фільму «Моя бабуся Фанні Каплан», грає життєрадісну американку Мері в українському мюзиклі «Гуцулка Ксеня».

«Гуцулка Ксеня» відправить глядачів з Америки в Ворохту слідом за американцями, які прибувають в Україну з метою знайти наречену для молодого Яро (Максим Лозинський). Його батько залишив заповіт, за яким Яро отримає у спадок 1 мільйон доларів, якщо одружиться зі свідою українкою. І в Ворохті його серце підкорює прекрасна гуцулка Ксеня (Варвара Лущик).

Молчанова говорить у відео, що на фільм «Гуцулка Ксеня» потрібно піти всією сім'єю, оскільки він несе «гарний настрій, українську мову, культуру і Карпати».

Українська прем'єра мюзиклу Олени Дем'яненко відбудеться через тиждень, 7 березня.

27 лютого 2019,  14:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перше відео про створення українського мюзиклу «Гуцулка Ксеня» присвячений акторові Ігорю Цішкевичу, виконавцю ролі Майка, який вважає, що дане кіно «підніме почуття національної гідності українців».

Читати далі...
15 грудня 2018,  02:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер українського комедійно-романтичного мюзиклу «Гуцулка Ксеня», який був знятий кінокомпанією «Гагарін Медіа» за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Фільм режисера Олени Дем'яненко розповість, як з Америки в Ворохту прибувають американці з метою знайти наречену для молодого Яро (Максим Лозинський). Батько юнака залишив заповіт, за яким Яро отримає у спадок 1 мільйон доларів, якщо одружиться зі свідомою українкою. Так він зустрічає гуцулку Ксеню (Варвара Лущик).

У створенні українського мюзиклу взяли участь фрік-кабаре Dakh Daughters та музичний гурт ДахаБраха.

Прем'єра кінокартини «Гуцулка Ксеня» відбудеться в українських кінотеатрах 7 березня 2019 року, в один день з прем'єрою супергеройського екшену «Капітан Марвел», так що конкуренція в прокаті у українського фільму буде серйозна.