Новини, в яких згадується Мамуду Аті

2 квітня 2023,  01:35 | Новини фільмів

Вогонь та вода стають неочікуваними друзями у повноцінному трейлері пригодницького мультфільму «Стихії», який зняв режисер «Доброго динозавра» Пітер Сон.

Читати далі...
18 листопада 2022,  17:33 | Новини фільмів

Кіностудії Disney та Pixar поділилися в мережі тизер-трейлером своєї нової анімаційної стрічки «Стихії» («Elemental»), яка вийде на великі екрани у 2023 році.

Читати далі...
10 вересня 2022,  20:26 | Новини фільмів

В рамках конвенції D23 Expo голлівудські кіностудії Disney та Pixar представили перший кадр та тизер-постер своєї нової анімаційної стрічки «Elemental», що знайомлять нас з її фантастичними головним героями.

Читати далі...
19 жовтня 2019,  15:40 | Новини серіалів

«Чому ми намагаємося зовні робити вигляд, що у нас все нормально, тоді як всередині відбувається ядерний вибух»? Головна героїня драматичного серіалу «Співчуваю вашій втраті» продовжує боротися з душевним болем в трейлері 2 сезону.

Серіал «Співчуваю вашій втраті» розповідає про молоду вдову Лі Шоу, яку втілює зірка блокбастерів «Перший месник: Протистояння» і «Месники: Війна нескінченності» Елізабет Олсен. У трейлері вона повідомляє, що з дня смерті її чоловіка Метта (Мамуду Аті) пройшло 6 місяців, і просить свою маму Емі (Джанет МакТір), щоб вона обрізала 3 дюйма її волосся, горюючого волосся, які відросли за цей час. Її відносини з сестрою Джулс (Келлі Марі Трен) доходять до точки кипіння, а брат Метта Денні (Джован Адепо) більше не бажає її бачити, але Лі не перестає намагатися налагодити з ними зв'язок. З ними і зі своїм покійним чоловіком, за яким шалено сумує.

Прем'єра 2 сезону «Співчуваю вашій втраті» відбулася 1 жовтня.

3 вересня 2018,  20:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Війни нескінченності» Елізабет Олсен намагається пережити смерть чоловіка в емоційному трейлері драматичного серіалу «Співчуваю вашій втраті».

Молода вдова Лі Шоу (Олсен) старається знайти в собі сили, щоб зібрати своє життя докупи після раптової смерті свого чоловіка Метта (Мамуду Аті). Ця подія змінює не тільки її життя, а і її відносини з оточуючими. І незабаром Лі відкриває, що вона багато чого не знала про свого чоловіка.

Разом з Олсен в цій драмі зіграють Келлі Марі ТренЗоряні війни: Останні джедаї») та Джанет МакТірДжессіка Джонс»).

Прем'єра серіалу «Співчуваю вашій втраті» відбудеться 18 вересня.