Новини, в яких згадується Хлоя Коулмен

15 жовтня 2023,  04:50 | Новини фільмів

Мері Поппінс та Капітан Америка об'єднаються у новій стрічці «Продавці болю», що є однією з головних кінопрем'єр жовтня від платформи Netflix. Цікаво, що її режисером виступає один з головних творців Поттеріани.

Читати далі...
30 квітня 2022,  11:30 | Новини фільмів

Кіностудія Paramount Pictures поділилася тизером очікуваної екранізації гри «Підземілля драконів», який повідомляє, що вона називатиметься «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» («Підземілля драконів: Честь серед злодіїв»).

Читати далі...
Рецензія на фільм «Пороховий коктейль»
Руда вдова та її небезпечна банда
18 липня 2021,  18:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У дитинстві рідко хто мріє вирости й стати кілером. Хіба тільки цей хтось ріс в суворих дев'яностих на просторах колишнього СНД (кажуть, тоді професії космонавта і мільярдера були не такими захоплюючими, адже про них рідко знімали кіно) або у цього когось один з батьків – кілер, який кидає його на свого боса і відправляється переховуватися після невдалої справи. Сем відноситься до других, оскільки коли їй було років 15 її мама-кілерка Скарлет вбила не того хлопця і зникла в ночі, залишивши Сем одну. Хоча не зовсім одну, але бос секретної та небезпечної організації навряд чи підходить для виховання дівчинки-підлітка, тому не варто дивуватися, що Сем пішла по стопах матері і теж стала кілеркою. І одного разу вона потрапляє в схожу ситуацію, після чого її ж організація відкриває на неї полювання. Але Сем голими руками не взяти...

Читати далі...
1 квітня 2021,  19:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедії завжди допомагають нам відволіктися від проблем і від душі посміятися над безглуздими ситуаціями, в які потрапляють герої кіно. Тому в цей непростий час пропонуємо вам підбірку з найсмішніших, найвибуховіших та найбільш незвичайних комедій 2020 року. Приємного перегляду!

Читати далі...
12 лютого 2021,  23:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Лопез показує запальний майстер-клас з танців в дусі «Крок уперед» та відправляється на миле побачення з Овеном Вілсоном на перших офіційних кадрах романтичної комедії «Вийду за тебе».

Читати далі...
9 листопада 2020,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка блокбастера «Вартові Галактики» Карен Гіллан поділилася у понеділок першими кадрами свого наступного бойовика «Пороховий молочний коктейль» («Gunpowder Milkshake»), де вона зіграє найману вбивцю.

Читати далі...
12 червня 2020,  15:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому ТБ-ролику комедійного бойовика «Мій шпигун» актора Дейва Батісту, він же Дракс з «Вартових Галактики», шантажує 9-річна дівчинка, яка теж хоче стати крутим суперагентом, як він.

Читати далі...
10 червня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройських фільмів «Вартові Галактики» Дейв Батіста влаштовує вибух і стає нянькою в ТБ-ролику комедійного екшену (чи екшен-комедії) «Мій шпигун», де його напарником буде Хлоя Коулмен.

Читати далі...
5 березня 2020,  22:10 | Новини фільмів

У мережі з'явився ексклюзивний фрагмент екшен-комедії «Мій шпигун», головну роль в якій виконує зірка фільмів «Вартові Галактики» і «Той, хто біжить по лезу 2049» Дейв Батіста. І тут вам знову не захочеться з ним жартувати.

У фільмі Пітера Сігала Батіста втілює брутального і накачаного агента ЦРУ Джей Джея, який повинен довести, що чогось вартий, щоб залишитися на роботі. Його конспірацію розкриває 9-річна Софі (Хлоя Коулмен з серіалу «Велика маленька брехня»), і тепер він повинен навчити її як бути шпигуном, щоб вона зберегла його особистість в таємниці.

В даному фрагменті компанію Батісті складає Крістен Шаал, чия героїня теж дуже хоче, щоб Джей Джей навчив її різним шпигунським штучкам, але він не любить, коли хтось чіпає його ящик з амуніцією та зброєю.

Українська прем'єра екшену «Мій шпигун» переїхала з 12 березня на 2 квітня.

24 квітня 2019,  12:03 | Оновлення

Голлівудський актор, зірка «Вартових галактики» Дейв Батіста знявся у новому комедійному блокбастері режисера Пітера Сігала «Мій шпигун».

Сюжет кінострічки розповість про брутального агента ЦРУ Джей Джея (Дейв Батіста), який успішно справляється зі своїми ворогами. Але випадково доля його кар’єри опиняється в руках 9-річної Софі (Хлоя Коулмен). Вони укладають угоду: Джей Джей вчить її, як воно – бути шпигуном, а Софі обіцяє нікому не розказувати про те, що він – агент під прикриттям. Цю парочку чекає чимало веселих і небезпечних пригод, а також справжня дружба.

Прем'єра екшн-комедії «Мій шпигун» на українських екранах запланована на 5 вересня.

4 квітня 2019,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вартових Галактики» та «Війни нескінченності» Дейв Батіста грає крутого спецагента, який йде з поля бою, не дивлячись на вибух, в офіційному трейлері комедійного бойовика «Мій шпигун».

«Мій шпигун» слідує за агентом ЦРУ ДжейДжеем (Батіста), якого понижують по службі, і одного дня його кар'єра опиняється в руках 9-річної дівчинки Софі (Хлоя Коулмен), коли його відправляють стежити за її сім'єю. Коли Софі знаходить в своїй квартирі приховані камери, вона використовує свою технічну підкованість, щоб вирахувати, звідки ведеться стеження. І тепер в обмін на своє мовчання Софі переконує ДжейДжея навчити її, як бути справжнім шпигуном.

У світовий прокат нова комедія Пітера СігалаНапруж звивини», «Почни спочатку»), де також знявся зірка трилогії «Похмілля у Вегасі» Кен Жонг, вийде у 2019 році.