Новини фільмів, в яких згадується Вайолетт Бін

15 квітня 2018,  03:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий фрагмент фільму жахів «Правда або дія», в якому герої повинні слідувати правилам однойменної гри, якщо вони хочуть залишитися в живих.

Відео показує сварку між головною героїнею Олівією (Люсі Хейл) та її подругою Маркі (Вайолетт Бін), які почали грати в демонічну гру «Правда або дія», не знаючи, що на кону їхнє життя. Маркі вибирає дію, і їй на телефон приходить повідомлення, що вона повинна зламати Олівії руку. Дівчина відмовляється це робити, не вірячи, що це може призвести до її смерті, але Олівія каже, що не можна порушувати правила і дає їй в руки молоток, закликаючи виконати цю дію.

В український прокат горор Джеффа Водлоу вийшов 12 квітня. Купуйте квитки на сеанси «Правда або дія» на нашому сайті.

21 березня 2018,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик фільму жахів «Правда або дія» від творців трилерів «Пастка» і «Щасливий день смерті».

Люсі Хейл, Тайлер Позі, Вайолетт Бін і Нолан Джерард Фанк втілюють друзів, які на канікулах вирішують зіграти в гру «Правда або дія», не підозрюючи, що разом з ними будуть бавитися темні сили. Як тільки хтось із компанії відмовляється виконувати чергову дію, що стають все більш божевільними й небезпечними, він помирає жахливою смертю. Чи зможе хтось вижити в цій фатальній грі?

Півсотні кадрів «Правда або дія» ви знайдете в галереї фільму. У кіно горор Джеффа Уодлоу вийде 12 квітня.

4 січня 2018,  16:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер фільму жахів «Правда чи бажання» («Truth or Dare») із зіркою «Милих ошуканок» Люсі Хейл в головній ролі.

Картина покаже, як безневинна гра «Правда чи бажання» в колі друзів перетворюється на гру не на життя, а на смерть, коли хтось чи щось починає карати кожного, хто збреше або відмовиться виконувати бажання. Компанію Хейл тут складуть Тайлер ПозіПеревертень»), Вайолетт БінФлеш»), Лендон ЛібуаронМежа») і Нолан Джерард ФанкЛузери»).

У світовий прокат фільм Джеффа ВодлоуПипец», «Мотель Бейтсів») вийде 27 квітня.