Новини, в яких згадується Вайолетт Бін

11 червня 2018,  15:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал CBS замовив 1 сезон серіалу «Бог додав мене в друзі» («God Friended Me»), який розповість про атеїста, чиє життя змінює один загадковий запит в друзі.

Зірка серіалу «Мер» Брендон Майкл Холл втілює переконаного атеїста Майлза Файнера, який працює на радіо. Одного разу до нього в друзі в соцмережах стукає сам Бог, і коли Майлз додає Всевишнього, то мимоволі стає його агентом на землі, в чиї обов'язки входить зміна доль навколишніх на краще і навіть порятунок їхніх життів.

Також постійних героїв в драмі «Бог додав мене в друзі» зіграють Вайолетт БінФлеш», «Залишені», «Резидент») і Джо МортонТермінатор 2», «Скандал», «Ліга справедливості»)

Прем'єра серіалу від творця Стівена Ліліена, який є продюсером і сценаристом «Готема», відбудеться восени.

15 квітня 2018,  03:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий фрагмент фільму жахів «Правда або дія», в якому герої повинні слідувати правилам однойменної гри, якщо вони хочуть залишитися в живих.

Відео показує сварку між головною героїнею Олівією (Люсі Хейл) та її подругою Маркі (Вайолетт Бін), які почали грати в демонічну гру «Правда або дія», не знаючи, що на кону їхнє життя. Маркі вибирає дію, і їй на телефон приходить повідомлення, що вона повинна зламати Олівії руку. Дівчина відмовляється це робити, не вірячи, що це може призвести до її смерті, але Олівія каже, що не можна порушувати правила і дає їй в руки молоток, закликаючи виконати цю дію.

В український прокат горор Джеффа Водлоу вийшов 12 квітня. Купуйте квитки на сеанси «Правда або дія» на нашому сайті.

21 березня 2018,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик фільму жахів «Правда або дія» від творців трилерів «Пастка» і «Щасливий день смерті».

Люсі Хейл, Тайлер Позі, Вайолетт Бін і Нолан Джерард Фанк втілюють друзів, які на канікулах вирішують зіграти в гру «Правда або дія», не підозрюючи, що разом з ними будуть бавитися темні сили. Як тільки хтось із компанії відмовляється виконувати чергову дію, що стають все більш божевільними й небезпечними, він помирає жахливою смертю. Чи зможе хтось вижити в цій фатальній грі?

Півсотні кадрів «Правда або дія» ви знайдете в галереї фільму. У кіно горор Джеффа Уодлоу вийде 12 квітня.

14 березня 2018,  01:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сара стає одержимою, а Костянтин знову поспішає на допомогу в промо-ролику 15 серії 3 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Коли демон Маллус захоплює свідомість Сари (Кейті Лотц), вона мимоволі стає носієм одного з Тотемів. Рорі (Домінік Перселл) повинен побороти свою темну сторону, щоб керувати власною силою Тотема і з її допомогою врятувати команду. Тим часом агент Шарп (Джесс Макаллан) зауважує, що щось пішло не так, і викликає в якості неортодоксальної підмоги Костянтина (Метт Райан). Також в серії з'являться Воллі Вест (Кейнан Лонсдейл) й Джессі Квік (Вайолетт Бін).

Серія «Necromancing the Stone» («Некромантика з каменем») вийде на екрани 20 березня за українським часом.

6 березня 2018,  23:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося ексклюзивний фрагмент 15 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Флеш», яким сьогодні поділився канал The CW.

Флеш (Грант Гастін), Вайб (Карлос Валдес), Вбивця мороз (Даніель Панабейкер) та Джессі Квік (Вайолетт Бін) відправляються зупинити групу терористів, які задумали підірвати Централ-сіті за допомогою атомної бомби. Команда з легкістю обеззброює злочинців, але коли Айріс (Кендіс Паттон) говорить, що вони молодці, головна терористка встигає непомітно активувати бомбу за допомогою детонатора. Баррі входить у Флештайм і, дивлячись на активовану бомбу, говорить Джессі, що вони спізнилися.

Дана серія називається просто «Enter Flashtime» («Увійти у Флештайм»), і її прем'єра відбудеться 7 березня за українським часом.

28 лютого 2018,  22:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Централ-сіті може бути стертий з лиця землі в 15 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Коли в центрі міста активується атомна бомба, Баррі (Грант Гастін) і Вайб (Карлос Валдес) уповільнюють час, щоб знайти спосіб, як врятувати Централ-сіті. Але Флештайм діє, тільки поки Баррі рухається, і в промо-ролику його сили майже вичерпалися, коли він просить поради у Айріс (Кендіс Паттон). Також на допомогу до них примчать Джей Гаррік (Джон Веслі Шіпп) та Джессі Квік (Вайолетт Бін).

Серія «Enter Flashtime» («Увійти у Флештайм») прибуде на екрани 7 березня за українським часом.

4 січня 2018,  16:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер фільму жахів «Правда чи бажання» («Truth or Dare») із зіркою «Милих ошуканок» Люсі Хейл в головній ролі.

Картина покаже, як безневинна гра «Правда чи бажання» в колі друзів перетворюється на гру не на життя, а на смерть, коли хтось чи щось починає карати кожного, хто збреше або відмовиться виконувати бажання. Компанію Хейл тут складуть Тайлер ПозіПеревертень»), Вайолетт БінФлеш»), Лендон ЛібуаронМежа») і Нолан Джерард ФанкЛузери»).

У світовий прокат фільм Джеффа ВодлоуПипец», «Мотель Бейтсів») вийде 27 квітня.

18 жовтня 2017,  12:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Удача відвернеться від Баррі (Грант Гастін) і його команди в наступній серії «Флеша». У місті з'являється нова мета-людина з промовистим псевдонімом Небезпека (Hazard), і цій дівчині неймовірно щастить. Але чим більше удача посміхається їй, тим більше нещасть випадає на долю оточуючих, в тому числі і команди Флеша. Тим часом Гаррі Веллс (Томас Кевена) повертається на Землю-1 з повідомленням для Воллі (Кейнан Лонсдейл) від Джессі (Вайолетт Бін).

Прем'єра серії «Luck Be a Lady» («Щастя бути дівчиною») відбудеться 25 жовтня за українським часом.