Новини фільмів, в яких згадується Лейкіт Стенфілд

18 травня 2023,  00:32 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Джаред Лето грає харизматичного привида (трохи схожого на голодного Морбіуса) в офіційному трейлері пригодницького фентезі «Маєток з привидами» («Haunted Mansion»), що буде рімейком відомого фільму з Едді Мерфі.

Читати далі...
3 березня 2023,  19:16 | Новини фільмів

Представляємо український тизер-трейлер сімейного фентезі від Walt Disney Studios «Маєток з привидами», де знялося багато відомих голлівудських акторів, як Розаріо Довсон, Денні ДеВіто, Джеймі Лі Кертіс, Лакіт Стенфілд, Тіффані Геддіш та Овен Вілсон.

Читати далі...
14 січня 2021,  18:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Warner Bros. представила другий трейлер біографічної драми «Іуда і чорний месія», в якому возз'єднуються зірки оскароносного трилера «Пастка» Деніел Калуя і Лакіт Стенфілд.

Читати далі...
25 листопада 2019,  15:20 | Новини фільмів

Детективи збирають всіх підозрюваних разом та чемно просять їх не розходитися у другому фрагменті детективного фільму Раяна Джонсона «Ножі наголо».

Читати далі...
24 вересня 2019,  18:59 | Новини фільмів

Кіностудія авторського американського кіно A24 представила сьогодні трейлер кримінальної драми з елементами чорної комедії і трилера «Неграновані коштовності» від братів-режисерів Бена та Джошуа Сефді.

Події кінокартини «Неграновані коштовності» («Uncut Gems») будуть розвиватися в діамантовому районі Нью-Йорка, де Говард Ратнер (номінант на премію «Золотий глобус» Адам Сендлер), власник ювелірного магазину і дилер для багатих та знаменитих, повинен знайти спосіб розплатитися з боргами, коли його товари були забрані у одного з його найкращих продавців та його дівчини.

Разом з Сендлером у цьому кримінальному фільмі зіграють Ідіна Мензел, Лакіт Стенфілд і співак The Weeknd. В американський прокат він вийде у грудні.

18 вересня 2019,  17:44 | Новини фільмів

Щойно в мережі з'явився новий трейлер і десяток постерів детективного фільму з елементами чорної комедії «Ножі наголо», в якому зірка Бондіани Деніел Крейг грає суміш Шерлока і Пуаро.

Читати далі...
2 липня 2019,  19:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Еванс міняє костюм Капітана Америка на затишний светр і стильне пальто й не соромиться обзиватися в офіційному трейлері детективного фільму «Ножі наголо», де він опиняється під підозрою Деніела Крейга.

Режисер фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї» Раян Джонсон представляє свою загадку в дусі Агати Крісті. Коли відомого автора детективів Гарлана Тромбі (Крістофер Пламмер) знаходять мертвим у його маєтку одразу після святкування 85-річчя, допитливий детектив Бенуа Блан (Деніел Крейг) загадковим чином опиняється залученим в це розслідування. Блан просіює крізь сито недомовки і корисливу брехню дисфункціональної сім'ї Гарлана та його відданого персоналу, щоб розкрити правду про передчасну смерть письменника.

Прем'єра фільму «Ножі наголо», де також зіграють Ана де Армас, Джеймі Лі Кертіс, Майкл Шеннон, Кетрін Ленгфорд, Лакіт Стенфілд, Джейден Мартелл, Дон Джонсон і Тоні Коллетт, відбудеться у листопаді.

10 листопада 2018,  19:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Sony Pictures опублікувала в мережі третій фрагмент детективного трилера «Дівчина у павутинні», який показує спецвідділ АНБ і представляє його експерта з безпеки Едвіна Нідема.

У перезапуску франшизи «Дівчина з тату дракона» культова героїня Лісбет Саландер (Клер Фой) вирішує допомогти програмісту Франсу Болдеру (Стівен Мерчант), який створив для американського Агентства національної безпеки одну небезпечну програму, що може знищити весь світ. Витік цієї програми виявляє агент Нідем (Лакіт Стенфілд), і він тут же відправляється в Швецію, щоб знайти хакера, який її вкрав.

Читайте нашу рецензію на фільм «Дівчина у павутинні», який вийшов в український прокат цього тижня, 8 листопада.

Квитки на сеанси «Дівчина у павутинні» ви знайдете в нашій афіші.

7 листопада 2018,  15:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лісбет Саландер допомагає своєму союзнику втекти з аеропорту у другому фрагменті детективного трилера Федеріко Альвареса «Дівчина у павутинні», що був знятий у дусі Джейсона Борна.

Ґрунтуючись на романі Давида Лагеркранца, «Дівчина у павутинні» возз'єднає геніальну хакерку Лісбет Саландер (Клер Фой) та журналіста-детектива Мікаеля Блумквіста (Сверрір Гуднасон), і вони опиняться в епіцентрі глобальної змови кіберзлочинців та корумпованих чиновників. У даному фрагменті Лісбет прибуває в аеропорт, і коли її обличчя фіксує камера, виявляється, що вона в розшуку, і вся охорона починає на неї полювання. Хакерка зламує систему контролю аеропорту та звільняє з його камери Едвіна Нідема (Лакіт Стенфілд), експерта з безпеки АНБ, який їй потрібен для розслідування.

Дивіться також розширений український ТБ-ролик трилера «Дівчина у павутинні», який виходить в прокат у четвер, 8 листопада.

Квитки на сеанси «Дівчина у павутинні» ви знайдете в нашій афіші.

17 вересня 2018,  19:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні студія Sony Pictures поділилася новим трейлером детективного трилера «Дівчина у павутинні», який ви вже можете подивитися в українському дубляжі.

У перезапуску франшизи, заснованої на романах письменників Стіга Ларссона і Давида Лагеркранца, знаменита хакерка Лісбет Саландер (зірка «Корони» Клер Фой) береться за нове розслідування. Її увагу привертає раптова смерть видатного розробника штучного інтелекту, і разом зі своїм напарником журналістом Мікаелем Блумквістом (Сверрір Гуднасон) Лісбет потрапляє в епіцентр глобальної змови кіберзлочинців і корумпованих чиновників, підбираючись все ближче до свого найнебезпечнішого ворога.

Компанію Фой і Гуднасону в екранізації роману Лагеркранца складуть Сільвія Гукс, Лейкіт Стенфілд, Вікі Кріпс, Мікаел Персбрандт і Стівен Мерчант.

У нашій галереї ви знайдете 40 нових кадрів фільму «Дівчина у павутинні». Прем'єра картини Феде Альвареса відбудеться 8 листопада.

7 червня 2018,  17:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Клер Фой стає Лісбет Саландер в першому трейлері детективного трилера від Sony Pictures «Дівчина в павутині», також відомого як «Дівчина, що застрягла в павутині».

Читати далі...
15 березня 2018,  14:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний трейлер фантастичної комедії «Вибачте, що потурбував», яку критики називають «однією з кращих комедій року».

Події фільму розвиваються в альтернативній сучасності в Окленді, де телемаркетолог Кассій Грін, якого грає Лейкіт Стенфілд з «Пастки», відкриває чарівний ключ до професійного успіху, що відправляє його в жахливий світ. Дівчину головного героя на ім'я Детройт втілює зірка супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» Тесса Томпсон, а загадкового бізнесмена — номінант на «Золотий глобус» Армі Хаммер.

Режисерський дебют Бутса Райлі був представлений на кінофестивалі «Санденс» і вийде в американський прокат влітку.