Новини, в яких згадується Ханна Джон-Кеймен

28 березня 2024,  16:51 | Новини фільмів

Єлена Бєлова повертається! Зірка фільму «Чорна вдова» Флоренс П'ю підірвала соцмережі відео зі знімального майданчика супергеройського екшену «Громовержці».

Читати далі...
26 травня 2023,  20:14 | Новини фільмів

Не встиг розпочатися знімальний процес нового супергеройського фільму «Громовержці» від Marvel Studios, як він одразу був перенесений на червень через те, що в Голлівуді продовжують страйкувати сценаристи, вимагаючи від кіностудій кращих умов праці та конкурентної заробітної плати.

Читати далі...
13 вересня 2022,  11:47 | Кастінг

Нарешті було розкрито офіційний каст супергеройського екшену «Громовержці» («Thunderbolts»), що стане завершальним фільмом П'ятої фази кіновсесвіту Marvel.

Читати далі...
24 лютого 2021,  11:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка екшенів «Джон Уік 2» і «Три ікси: Реактивізація» Рубі Роуз полює на зірку супергеройського фільму «Бладшот» Сема Г'юена у видовищному трейлері фільму «Спецслужба: Сигнал тривоги», екранізації роману Енді МакНаба.

Читати далі...
28 червня 2020,  18:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ласкаво просимо до Нового Лондону. Тут усі щасливі. Дивимося офіційний трейлер науково-фантастичного серіалу «Прекрасний новий світ», який є екранізацією культового роману письменника Олдоса Хакслі.

Читати далі...
18 квітня 2020,  20:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий стримінговий сервіс Peacock поділився тизер-трейлером серіалу-антиутопії «Прекрасний новий світ», головну роль в якому виконує зірка фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія» Олден Еренрайк.

Читати далі...
7 липня 2018,  19:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса» є дві сцени після титрів, обидві з яких пов'язані з подіями блокбастера «Месники: Війна нескінченності».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Людина-мураха та Оса»
Супергерої що зменшуються знову в справі
5 липня 2018,  03:13 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергерой Людина-мураха дебютував на великому екрані три роки тому, і його перший сольник, хоча і заробив півмільярда, обійшовши «Тора» і «Першого месника», не виявився тим супергеройським фільмом, який справив на шанувальників незабутнє враження. Тим не менш Скотт майстерно вкрав увагу під час битви в аеропорту в «Першому меснику: Протистояння», перетворившись на гігантську Людину-мураху і показавши, що його костюм і історія приховує ще чимало сюрпризів, які сценаристи приберегли для сіквела – «Людина-мураха та Оса».

Читати далі...
28 червня 2018,  23:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ретроспективний ТБ-ролик супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса» нарешті показує перші відеоматеріали за участю оригінальної Оси.

Хоуп (Еванджелін Ліллі) каже, що 30 років тому її мати Джанет ван Дайн (Мішель Пфайффер), яка була першою Осою, пропала в квантовій області. І тепер вони з батьком Хенком Пімом (Майкл Дуглас) збираються повернути її назад. За допомоги Скотта (Пол Радд), звичайно. Але супергерої, що зменшуються, вивільняють могутню сутність Привид (Ханна Джон-Кеймен), і наш світ опиняється у величезній небезпеці.

Роздивитися костюм Оси у втіленні Пфайффер ви можете на персональних постерах фільму «Людина-мураха та Оса».

Допрем'єрні покази супергеройського екшену Пейтона Ріда стартують 4 липня. Ви вже можете придбати квитки на «Людина-мураха та Оса» на нашому сайті.

26 червня 2018,  01:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий промо-ролик канадського науково-фантастичного серіалу «Кіллджойс», який повертається з 4 сезоном.

Датч (Ханна Джон-Кеймен) відправляється в подорож, яка приведе її до найбільшого ворога, а Дав (Люк МакФарлейн) і Джонні (Аарон Ешмор) знаходяться в пастці в ліфті в глибокому космосі разом з вагітною Делл Сейею (Мейко Нгуйен). Їх об'єднує знання імені свого справжнього ворога: Леді, неймовірний прояв зла без початку і кінця. Леді вступає у гру, і у нашого тріо є те, що вона хоче.

Прем'єра 4 сезону «Кіллджойс» відбудеться в наступному місяці, 20 липня.

15 червня 2018,  01:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Персональные постеры супергеройского экшена от Marvel Studios «Человек-муравей и Оса» представляют полноценный взгляд на новую героиню в воплощении звезды фильма «Бэтмен возвращается» Мишель Пфайффер.

Читати далі...
7 червня 2018,  21:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скотт Ленг тігає з-під домашнього арешту, щоб врятувати світ, в третьому офіційному ТБ-ролику супергеройського екшену «Людина-мураха і Оса».

Після подій фільму «Перший месник: Протистояння», де він виступив на боці Капітана Америка (Кріс Еванс), Людина-мураха (Пол Радд) опинився під домашнім арештом. Але коли під час невдалого експерименту Хенк Пім (Майкл Дуглас) випускає на свободу небезпечну сутність Привид (Ханна Джон-Кеймен), він та Хоуп (Еванджелін Ліллі) знову звертаються за допомогою до Скотта. Вони зменшують його будинок, щоб не було проблем з правоохоронними органами, беруть його з собою та обіцяють, що повернуть Скотта (і будинок) назад до обіду.

Дивіться також веселий ТБ-ролик «Людина-мураха і Оса» з балакучим Майклом Пеньєю. У кіно з 5 липня.

3 червня 2018,  00:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Маленька команда. Багато шуму.»

Кіностудія Marvel представила другий офіційний ТБ-ролик свого наступного супергеройського екшену «Людина-мураха і Оса», в якому йде акцент на гумор.

Скотт (Пол Радд), Хоуп (Еванджелін Ліллі) та Хенк (Майкл Дуглас) планують чергову місію, як раптом до них підрулює балакучий Луїс (Майкл Пенья). Після відео показує нові моменти з суперлиходійкою Привид (Ханна Джон-Кеймен), яка б'ється з Людиною-мурахою і Осою й каже супергероям, що вони «не мають поняття про те, на що вона здатна». А в кінці Людина-мураха знову стає гігантських розмірів, лякаючи людей на поромі.

Дивіться другий український трейлер «Людина-мураха і Оса». У кіно з 5 липня.

29 травня 2018,  00:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний ТБ-ролик супергеройського екшену «Людина-мураха і Оса» показує більше моментів зі своєю головною лиходійкою.

В ТБ-ролику Хоуп ван Дайн (Еванджелін Ліллі) говорить, що вони звільнили щось могутнє — небезпечну сутність Привид (Ханна Джон-Кеймен) — і тепер повинні її зупинити. Після чого Скотт Ленг (Пол Радд) під здивовані погляди своєї нової напарниці й Хенка Піма (Майкл Дуглас) старанно намагається розробити розумний план, але трохи плутає порядок його пунктів; а також відео показує, як Привид б'є Людину-мураху і як лиходійка опиняється без свого шолома в спеціальній камері.

Дивіться другий український трейлер фільму «Людина-мураха і Оса», чиї події будуть розвиватися після «Першого месника: Протистояння». У кіно з 5 липня.

1 травня 2018,  19:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Marvel Studios представила свіжий трейлер свого наступного супергеройського екшену «Людина-мураха і Оса», який вийде на екрани влітку.

Після подій фільму «Перший месник: Протистояння» Скотт Ленг (Пол Радд) об'єднується з Хоуп ван Дайн (Еванджелін Ліллі), щоб зупинити нову суперлиходійку Привид (Ханна Джон-Кеймен), здатну ставати нематеріальною та проходити крізь предмети. Допомагати їм будуть доктор Хенк Пім (Майкл Дуглас), колишній грабіжник Луїс (Майкл Пенья) і доктор Білл Форстер (Лоренс Фішберн), який в минулому працював з Хенком та був відомий як супергерой Голіаф.

Як тільки вийде дубльований трейлер, ви відразу зможете подивитися його на нашому сайті, так що стежте за новинами. У кіно з 5 липня.