Новини, в яких згадується Медісон Ісман

21 липня 2022,  12:06 | Новини серіалів

Увага всім любителям жахів! З'явився офіційний трейлер другого сезону горор-антології «Американські історії жахів», який розкриває його акторський склад.

Читати далі...
5 січня 2021,  16:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Від деяких голосів тобі не втекти. Вийшов тизер-трейлер загадкового фільму жахів Кастілло Лендон «Дівчина, яка боялася дощу», в якому знялася зірка фільмів «Гола правда» та «27 весіль» Кетрін Гайгл.

Читати далі...
12 грудня 2019,  02:25 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Шалений успіх фільму «Джуманджі: Поклик джунглів», який у 2017 році став справжнім різдвяним блокбастером, підкорив серця глядачів і критиків і зібрав майже 1 мільярд доларів, тут же змусив його творців думати над продовженням, і ось через два роки режисер Джейк Кездан представляє його сиквел «Джуманджі: Наступний рівень», який обіцяє у всіх сенсах бути масштабнішим, голоснішим та смішнішим і показати нам, що в світі цієї легендарної гри ще багато залишилося недослідженого.

Читати далі...
2 липня 2019,  18:24 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська актриса Кетрін Гейгл, відома завдяки комедіям «Трошки вагітна» і «Гола правда», збирається підкорити жанр жахи в горорі «I Saw a Man With Yellow Eyes».

Читати далі...
30 травня 2019,  02:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За місяць до прем'єри прибув новий моторошний трейлер містичного горора «Анабель 3», в якому візьмуть участь подружжя Ворренів у втіленні Віри Фарміги і Патріка Вілсона.

Нова глава франшизи «Закляття», яка почалася в 2013 році, покаже повернення на великі екрани знаменитих демонологів Лоррейн та Еда Ворренів, які замикають у своєму будинку одержиму демоном ляльку Анабель. Але коли вони їдуть з дому і залишають свою 10-річну доньку Джуді (МакКенна Грейс з «Капітана Марвел») з нянею Мері (Медісон Айсмен з «Джуманджі»), Анабель звільняється, і дівчатка опиняються в страшній небезпеці.

Дивіться також перший український трейлер «Анабель 3». У кіно з 27 червня.

1 квітня 2019,  15:21 | Оновлення

Опубліковано перший український трейлер горору Гарі Добермана «Аннабель 3» кіновсесвіту «Закляття» Джеймса Вана.

Нова частина серії спін-оффів «Закляття» буде присвячена подружжю Ворреном (Патрік Вілсон, Віра Фарміга), дія фільму розгорнеться в той період, коли лялька Аннабель вже зберігалася в їх колекції проклятих речей.

У центрі сюжету опиняться їхня дочка Джуді (МакКенна Грейс), її няня Мері (Медісон Айсмен) та їх подруга Даніела (Кеті Саріф).

За сюжетом Даніела з цікавості проникає в кімнату проклятих артефактів, тим самим, допомагаючи Аннабель вивільнитися і пробудити інших злих духів.

Прем'єра фільму «Аннабель 3» запланована на 27 червня.

16 березня 2019,  14:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася першим тизером містичного горора «Анабель 3», який повідомляє, що офіційною назвою фільму буде «Annabelle Comes Home» («Анабель відправляється додому»).

У третьому фільмі про демонічну ляльку Анабель актори Віра Фарміга і Патрік Вілсон повернуться в образах мисливців за привидами і дослідників паранормальних явищ Лоррейн та Еда Ворренів з фільмів «Закляття».

Також компанію їм складуть актриси Маккенна ГрейсКапітан Марвел», «Я, Тоня») і Медісон АйсменДжуманджі: Поклик джунглів», «Страшилки 2»).

Тизер розкриває, що у світовий прокат «Анабель 3» вийде 28 червня. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися дату його української прем'єри.

20 вересня 2018,  19:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жувальні ведмедики відрощують зубки у розширеному ТБ-ролику сімейного фентезі «Страшилки 2: Привиди Хелловіна».

Події сиквела популярного фільму «Страшилки» будуть розвиватися напередодні Хелловіна і покажуть, як два найкращих друга Сонні (Джеремі Рей Тейлор з «Воно») та Сем (Каліл Гарріс з «Касл-Року») знаходять зачаровану книгу письменника Р. Л. Стайна, відкривають її і випадково випускають звідти цілу армію монстрів. Об'єднавшись зі старшою сестрою Сонні Сарою (Медісон Айсмен із «Джуманджі: Поклик джунглів»), друзі повинні зупинити монстрів, поки ті не знищили їхнє місто.

Дивіться також офіційний український трейлер фільму «Страшилки 2: Привиди Хелловіна». У кіно з 25 жовтня.

11 липня 2018,  21:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедійний фентезі-горор 2015 року «Страшилки» отримав сиквел «Страшилки 2: Привиди Хелловіна», в якому зіграють Джеремі Рей Тейлор з фільму жахів «Воно» та Медісон Ісман із «Джуманджі: Поклик джунглів».

Офіційний синопсис другого розділу франшизи каже, що зі сторінок відомого бестселера сходить ціла армія страшидл та монстрів, і цього разу чудовиська захоплюють парк розваг «Горорленд». Звичайним підліткам не залишається нічого, окрім як стиснути свою відвагу в кулак та звільнити місто від нечисті різного калібру.

В сиквелі не повернуться Джек Блек і Ділан Міннетт, які зіграли головних героїв у перших «Страшилках».

В український прокат новий фільм володаря премії «Оскар» Ері Сандела вийде на наступний день після Хелловіна, 1 листопада.