Новини фільмів, в яких згадується Девід Ф. Сандберг

1 лютого 2023,  01:46 | Новини фільмів

Представляємо дубльований другий трейлер супергеройської комедії режисера Девіда Ф. Сандберга «Шазам! Лють богів», де в головній ролі повертається актор Закарі Лівай.

Читати далі...
27 січня 2023,  01:07 | Новини фільмів

Другий трейлер супергеройського екшену «Шазам! Лють богів», заснованого на коміксах DC, показує могутню богиню у втіленні зірки «Ангелів Чарлі» Люсі Лью у всій її красі та небезпечності. А також верхи на драконі.

Читати далі...
30 січня 2021,  20:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Міган Гуд, яка в супергеройському екшені «Шазам!» втілила дорослу Дарлу, повідомила, що зйомки його сиквела «Шазам: Лють богів» стартують у травні.

Читати далі...
29 серпня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського екшену «Шазам!» Закарі Лівай вирішив порадувати шанувальників, опублікувавши в мережі той самий постер його сиквела з єдиноріжками, що був представлений в рамках конвенції DC FanDome.

Читати далі...
27 серпня 2020,  20:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В рамках віртуальної конвенції DC FanDome, що пройшла в суботу, режисер і каст супергеройського екшену «Шазам 2» тримали його сюжет в таємниці, але вирішили повідомити нам, що його офіційна назва «Шазам: Лють богів».

Читати далі...
3 червня 2020,  23:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знаменитий художник BossLogic вирішив нарешті виправити ту фінальну сцену супергеройського екшену «Шазам!», в якій в камео частково з'явився Супермен.

Читати далі...
11 травня 2020,  15:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви теж не змогли до ладу розглянути костюм Чарівника Шазама в супергеройському фільмі «Шазам!» через тьмяне освітлення сцен за його участю, новий концепт-арт дозволяє зробити це в деталях.

Читати далі...
2 липня 2019,  20:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапила вирізана сцена супергеройського фільму «Шазам!», яка показує шістку супергероїв в їхній тронній залі. Але один трон поки що залишається пустим...

Якщо ви дивилися «Шазам!», то знаєте, що наприкінці фільму в дорослого супергероя перетворюється не тільки Біллі Бетсон, але й усі його прийомні брати і сестри. І вирізана сцена показує їх після битви з доктором Сіваною (Марк Стронг) та армією монстрів в їхньому власному секретному лігві. Дорослі супергерої, яких грають Закарі Лівай, Адам Броді, Міган Гуд, Мішель Борт, Росс Батлер і Д. Дж. Котрона, сидять на своїх тронах, як раптом одна героїня помічає, що сьомий трон вільний, тим самим натякаючи на прибуття Чорного Адама, якого в DCEU збирається втілити Двейн Джонсон.

У форматі Digital супергеройський екшен режисера Девіда Ф. Сандберга вийшов сьогодні, 2 липня, а на Blu-Ray ви зможете його придбати з 16 липня.

4 квітня 2019,  21:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Яку суперздібність ви б обрали для себе? На честь всеукраїнської прем'єри супергеройського екшену «Шазам!» дивимося його новий дубльований ТБ-ролик.

Читати далі...
28 березня 2019,  00:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шазам розважає перехожих і ловить автобус в першому українському ТБ-ролику свого сольного супергеройського екшену, який виходить в прокат через тиждень.

Читати далі...
15 березня 2019,  00:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Китайський трейлер супергеройського екшену «Шазам!», який вийшов у середу, показує багато нових екшен-моментів, включаючи поєдинок Шазама з суперлиходієм доктором Сіваною.

Фільм режисера Девіда Ф. Сандберга ґрунтується на коміксах DC і розповість про пригоди 14-річного школяра Біллі Бетсона (Ешер Енджел), який отримує здатність за допомогою всього одного слова перетворюватися на дорослого супергероя Шазама (Закарі Лівай). Тепер хлопчик вміє літати, стріляти блискавками; він став дуже сильним і навіть куленепробивним, і незабаром всі ці здібності йому доведеться перевірити в поєдинку з суперлиходієм доктором Сіваною (Марк Стронг), який ніяк не очікує, що йому буде протистояти школяр.

Також трейлер містить відсилання до екшенів «Бетмен проти Супермена» і «Аквамен», які належать до одного кіновсесвіту DCEU.

В український прокат супергеройський фільм «Шазам!» вийде 4 квітня.

5 березня 2019,  00:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рівно за місяць до прем'єри свого нового супергеройського екшену «Шазам!» студія Warner Bros. представила його другий офіційний (і, схоже, фінальний) трейлер.

Фільм Девіда Ф. Сандберга, заснований на коміксах DC, покаже пригоди 14-річного хлопця Біллі Бетсона (Ешер Енджел), який зустрічає таємничого Чарівника (Джимон Хонсу) і отримує суперздатність перетворюватися на дорослого куленепробивного супергероя Шазама (Закарі Лівай). Розповівши про свої сили найкращому другові Фредді Фріману (Джек Ділан Грейзер), Біллі насолоджується своїм новим життям в якості Шазама, як раптом на його місто нападає суперлиходій доктор Сівана (Марк Стронг), і Біллі/Шазаму доводиться швидко подорослішати, щоб його перемогти.

«Шазам!» буде єдиним екшеном всесвіту DCEU, який вийде на екрани у 2019 році. Українські глядачі зможуть побачити його в кінотеатрах з 4 квітня .

27 лютого 2019,  01:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Суперлиходії очікують чого-завгодно, коли відправляються руйнувати світ, але не того, що їх буде зупиняти школяр, як показує третій ТБ-ролик супергеройського фільму від DC «Шазам!».

Фільм «Шазам!» буде новою главою кіиновсесвіту DC і познайомить нас з незвичайним супергероєм: 14-річним хлопчиком Біллі Бетсоном (Ешер Енджел), який за допомогою одного чарівного слова може перетворюватися на дорослого супергероя Шазама (Закарі Лівай). У цьому відео суперлиходій доктор Сівана (Марк Стронг) зауважує, що з Шазамом щось не так, і коли він з підозрою запитує, скільки йому років, супергерой відповідає, що майже 15. Але незважаючи на юний вік, його точно не варто недооцінювати в ТБ-ролику Біллі в образі Шазама дуже спритно рятує людей з небезпечних ситуацій.

Дивіться також першу фічуретку фільму «Шазам!», в якій Лівай і режисер Девід Ф. Сандберг розповідають, чим новий супергерой в червоному костюмі відрізняється від своїх колег по цеху. У кіно з 4 квітня.

12 лютого 2019,  17:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перше відео про створення супергеройського фільму «Шазам!» розповідає детальніше про нового супергероя з світу DC і про те, чим він відрізняється від своїх колег.

У своєму супергеройському екшені режисер Девід Ф. Сандберг представить світу нового героя на ім'я Шазам (Закарі Лівай), у якого при потребі за допомогою всього одного слова перетворюється 14-річний сирота Біллі Бетсон (Ешер Енджел). Він отримує цю можливість, коли заступається за свого нового друга Фредді Фрімана (Джек Ділан Грейзер), і після вони разом тестують сили Шазама з дитячою цікавістю та безстрашністю. На відміну від багатьох інших супергероїв, Біллі подобаються його надздібності і те, що він став супергероєм, і хлопчик з нетерпінням чекає першої битви зі своїм суперлиходієм, яким виявляється доктор Сівана (Марк Стронг).

Дивіться також новий трейлер екшену «Шазам!​», який показує поєдинок Шазама з доктором Сіваною. У кіно з 4 квітня.

28 грудня 2018,  02:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Японський ТБ-ролик супергеройського екшену «Шазам!» показує перетворення тінейджера Біллі Бетсона на дорослого супергероя Шазама.

Нова частина всесвіту DC, яку зняв режисер Девід Ф. Сандберг, розповість про незвичайного супергероя Шазама (Закарі Лівай). Він не існує сам по собі, а з'являється лише тоді, коли його ім'я озвучує 14-річний школяр Біллі Бетсон (Ешер Енджел). Біллі заслужив вміння перетворюватися на куленепробивного супергероя, коли заступився за свого нового друга Фредді Фрімана (Джек Ділан Грейзер), і тепер вони захищають свій район від злочинців, які вечорами грабують магазини. Але незабаром Біллі/Шазаму доведеться зіткнутися з кимось значно більш небезпечним суперлиходієм доктором Сіваною (Марк Стронг).

Нещодавно з'явився другий постер фільму «Шазам!», який дозволяє розглянути костюм головного героя в повний зріст. У кіно з 4 квітня 2019 року.