Новини, в яких згадується Емі Пембертон

20 жовтня 2018,  00:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий трейлер 4 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня» йде 2 хвилини і показує шокуючу зустріч команди зі справжнім єдинорогом.

У прем'єрній серії сезону, яка називається «The Virgin Gary» («Незайманий Гері»), Легенди відвідують легендарний фестиваль Вудсток. І поки вони намагаються зійти за місцевих хіпі, Рорі (Домінік Перселл) знаходить посеред фестивалю персонажа з казок єдинорога, навколо якого літають метелики і присутній райдужний ореол... Але тут єдиноріг раптово вбиває жінку, так що людям зі слабкими нервами дивитися не рекомендується. Далі трейлер стає ще похмурішим, коли Костянтин (Метт Райан) приходить до Сари (Кейті Лотц), щоб попередити її і команду про нову страшну загрозу магічного походження.

4 сезон серіалу «Легенди завтрашнього дня», в якому також повертаються Брендон Рут, Тала Еші, Мейсі Річардсон-Селлерс, Нік Зано, Джесс Макаллан, Кортні Форд, Адам Чекман та Емі Пембертон, стартує 22 жовтня.

20 лютого 2018,  16:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився пригодницьким промо-роликом і кадрами 12 серії 3 сезону «Легенди завтрашнього дня» високій якості.

Читати далі...