Новини серіалів, в яких згадується Луї Хайнс

21 липня 2020,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ура! Ель Фаннінг повернеться в образі амбітної імператриці в 2 сезоні частково історичної драмеді «Велика», як повідомила стримінгова платформа Hulu.

Читати далі...
14 грудня 2018,  02:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Граф Олаф збирається раз і назавжди покінчити з таємним товариством V.F.D. в офіційному трейлері 3 сезону серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя».

Після загадкової смерті їхніх батьків підступний граф Олаф (Ніл Патрік Гарріс) неодноразово намагався заволодіти спадком Вайолет (Маліна Вайсман), Клауса (Луї Гайнс) і Санні Бодлерів (Преслі Сміт), і в нових серіях вони нарешті отримують шанс поквитатися з ним. До Бодлерів по допомогу звертається Кіт Снікет (Еллісон Вільямс), сестра Лемоні Снікета (Патрік Варбертон), і діти приєднуються до суспільства V.F.D., в якому перебували їхні батьки. Сиротам належить дізнатися про це суспільство всю правду і нарешті розібратися з графом Олафом, який приніс їм стільки нещастя.

Прем'єра фінальних серій серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя», де також з'являться зірка «Дедпула» і «Готема» Морена Баккарін та зірка «Новенької» Макс Грінфілд, відбудеться 1 січня.

19 листопада 2018,  02:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лемоні Снікет стикається віч-на-віч з графом Олафом в першому тизер-трейлері 3 сезону похмурого і безпросвітного серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя».

В трейлері письменник Лемоні Снікет (Патрік Варбертон) та найбільш лиходійський лиходій граф Олаф (Ніл Патрік Харріс) обіцяють, що «після безлічі брехливих образів (блискучих виступів), безпричинних пожеж (щасливих збігів), неадекватної поведінки (корисних уроків), смертельної небезпеки (близьких промахів) та жахливої погоди» доля сиріток Бодлерів (Маліна Вайсман, Луї Гайнс і Преслі Сміт) і правда про таємне суспільство V.F.D., куди входили їхні батьки, нарешті будуть розкриті.

Фінальний сезон серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя» стане подарунком для глядачів на Новий рік, оскільки його серії вийдуть 1 січня.

7 березня 2018,  22:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила новий трейлер 2 сезону серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя», який показує, що за жахіття чекають на Бодлерів в майбутніх серіях.

Вайолет (Малина Вайсман), Клауса (Луї Хайнс) і Санні (Преслі Сміт) відправляють до школи-інтернату, де вони зустрічають інших сиріт, чиї батьки також загинули під час загадкових пожеж, а в спадок дітям залишили підзорну трубу. Поки Бодлери намагаються докопатися до правди, на них продовжує полювати граф Олаф (Ніл Патрік Харріс), приміряючи нові образи, і тепер його цікавить не тільки їх спадок, а ще й помста.

Прем'єра 2 сезону «Лемоні Снікет: 33 нещастя» відбудеться 30 березня.

3 січня 2018,  17:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Підступний граф Олаф (Ніл Патрік Харріс) повертається в першому тизер-трейлері 2 сезону серіалу «Лемоні Снікет: 33 нещастя».

Netflix вирішила почати 2018 рік на досить похмурій ноті, представивши перший погляд на новий сезон свого абсолютно безрадісного творіння «Лемоні Снікет: 33 нещастя». Граф Олаф продовжує своє полювання на спадщину сиріток Бодлерів, а Вайолет (Малина Вайсман), Клаус (Луї Хайнс) і Санні (Преслі Сміт) продовжують відважно з ним боротися. Ну як, злякалися?

Прем'єра нових серій відбудеться 30 березня.