Оновлення, в яких згадується Том Бейтман

7 листопада 2017,  16:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кеннет Брана в образі легендарного детектива Еркюля Пуаро береться за розслідування заплутаного вбивства в новому фрагменті детективної картини «Вбивство у „Східному експресі“».

Пуаро заходить у вагон-ресторан в компанії власника поїзда мсьє Бука (Том Бейтман) і повідомляє пасажирам, що в поїзді сталося вбивство і що вбивця ховається серед них. А після детектив дає зрозуміти, що злочинцю від нього не сховатися. Пасажири, включаючи гувернантку Мері Дебенхем (Дейзі Рідлі), вдову місіс Хаббард (Мішель Пфайффер), місіонерку Пілар Естравадос (Пенелопа Крус), асистента Гектора МакКвіна (Джош Гад) і професора Герхарда Хардмана (Віллем Дефо), виглядають розгублено, стурбовано і невдоволено... Хто ж з них винен?

Дивимося український трейлер «Вбивство у „Східному Експресі“». У кіно з 9 листопада. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

19 червня 2017,  15:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий український ТБ-ролик комедії для дорослих «Безсоромна мандрівка» нагадує, що до її прем'єри залишилося всього пару днів. Тут недосвідчені мандрівниці Емі Шумер та Голді Хоун пробираються через небезпечні джунглі в компанії Крістофера Мелоні, з якого вийшов не дуже надійний провідник.

Більше 60 нових кадрів комедії, на яких також присутній Том Бейтман, ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 22 червня.