Новини, в яких згадується Бред Фурман

26 липня 2018,  15:34 | Оновлення

З'явився український трейлер драматичного трилера «Місто брехні» від режисера Бреда Фурмана. В основу сюжету фільму лягла книга під назвою «Лабіринт» американського письменника та журналіста Рендолла Саллівана.

Фільм розповідає про колишнього детектива департаменту поліції Лос-Анджелеса Рассела Пула (Джонні Депп), який в 1997 році розслідував вбивство всесвітньо відомих реперів Тупака Шакура та Ноторіуса Біга. Тоді справу так і не вдалося розкрити.

Через 20 років Пул вирішує об'єднатися з репортером Джексоном (Форест Вітакер), щоб докопатися до істини.

Прем'єра фільму очікується восени. Слідкуйте за новинами на нашому сайті.

22 травня 2018,  02:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джонні Депп полює на вбивцю Тупака Шакура в першому трейлері кримінальної картини «Місто брехні» («City of Lies»), заснованої на реальний подіях.

Детективний трилер «Місто брехні», в минулому відомий як «ЛАбіринт», буде слідувати за лос-анджелеським детективом Расселом Пулом, якого грає Депп. Пул витратив багато років на те, щоб розкрити вбивства відомих реперів Тупака Шакура і Ноторіуса Біга, але через два десятиліття він все ще не заарештував вбивцю. Детектив зустрічає репортера Джека Джексона (Форест Вітакер), який відчайдушно бажає врятувати свою кар'єру і репутацію, й об'єднується з ним, щоб викрити заплутаний клубок корупції і брехні в серці поліції Лос-Анджелеса.

У світовий прокат фільм «Місто брехні», режисером якого є Бред Фурман («Лінкольн для адвоката», «Афера під прикриттям»), вийде 7 вересня.

7 вересня 2016,  21:09 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Джонни Депп перевоплотится в детектива в криминальном триллере «Лабиринт» («LAbyrinth»).

Читати далі...