Новини зіри, в яких згадується Джейкоб Баталон

15 жовтня 2019,  01:29 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Справжнє кохання це коли не боїшся зізнатися у своїх почуттях майже 5 мільйонам підписників в Instagram, що і зробив Джейк Джилленхол.

Читати далі...
10 червня 2018,  19:30 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь дня народження свого друга Тома Голланда Зендея поділилася в Instagram веселим відео, яке показує поєдинок Голланда і Джейкоба Баталона на світових мечах.

Зірка супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому» Том Голланд, якому 1 червня виповнилося 22 роки, є великим шанувальником «Зоряних воєн». Тому коли в розпорядженні у нього та у його друга і колеги по фільму «Людина-павук» Баталона опинилися світлові мечі, хлопці не втратили шанс пограти в джедаїв, але їх поєдинок тривав недовго. Один меч не витримав азарту Голланда і зламався, після чого Зендея, сміючись за камерою, назвала його «ідіотом».

Тріо возз'єднається на екрані у фільмі «Людина-павук 2», прем'єра якого відбудеться влітку 2019 році.

3 жовтня 2017,  20:26 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures поділилася соціальним роликом з Томом Голландом та його колегами по супергеройському екшену «Людина-павук: Повернення додому» Зендеєю Коулман, Джейкобом Баталоном і Лорою Герріер, в якому актори закликають школярів зупинити буллінг (цькування) своїх однокласників. На прикладі Пітера Паркера вони показують, як важливо бути добрими один до одного, приймати різноманітність й не робити нікого вигнанцем в колективі.

Ми приєднуємося до їхніх слів та сподіваємося, що юні глядачі послухають своїх кумирів і таким чином зроблять свою школу краще. Адже проблема буллінгу існує і в Україні.

20 серпня 2016,  14:26 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Вирішивши взяти перерву від зйомок, зірка «Людини-павука: Вечір випускників» Том Холленд з'явився у своєму супергеройському костюмі в дитячій лікарні Henrietta Egleston Hospital for Children, що знаходиться в Атланті.

Читати далі...