Рецензії, в яких згадується Аквафіна

Рецензія на фільм «Шан-Чі та легенда десяти кілець»
Пробудження супергеройської магії кунг-фу у всесвіті Marvel
6 вересня 2021,  23:47 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після епічного і вельми драматичного завершення Саги Нескінченності, в кінці якої ми попрощалися з багатьма членами оригінальної команди Месників, кіновсесвіту Marvel дуже потрібна нова, молода кров, яка буде захищати Землю (і всесвіт) в майбутніх протистояннях з суперлиходіями на зразок Таноса. І новий сольний екшен від Marvel Studios під назвою «Шан-Чі та легенда десяти кілець» режисера Дестіна Деніела Креттона знайомить нас саме з таким енергійним новачком – майстром бойових мистецтв Шан-Чі, у якого, за марвелівською традицією, дуже непрості відносини з батьком-суперлиходієм...

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Рая та останній дракон»
Красиве, але розчаровуюче повчання від Disney
15 березня 2021,  23:53 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2020 році на великих екранах домінувала анімаційна кіностудія Pixar, подарувавши нам два шедевра під назвою «Уперед» і «Душа», останній з яких напевно отримає «Оскар», так що в 2021 прийшов час для студії Disney відвоювати у Pixar пальму першості і нагадати глядачам будь-якого віку, що мультиплікатори Disney все ще можуть створювати неповторні мультфільми, від яких і у дітей, і у дорослих захоплює дух. І анімаційна пригода «Рая та останній дракон» ідеально для цього підійшла. Якби не одне серйозне «але».

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Angry Birds у кіно 2»
Пташки і свинки, об'єднуйтеся!
8 серпня 2019,  03:18 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфільм «Angry Birds у кіно», в основу якого лягла популярна гра, де пташки знищували будиночки свинок, несподівано для всіх став однією з найуспішніших анімаційних картин 2016 року, і хоча її й обійшли в прокаті мультфільми відомий студій Disney та Pixar, але збори в $352 мільйони дозволили Sony мріяти про франшизу. І ось через три роки вічно незадоволений птах Ред та його веселі друзі повертаються на великі екрани для своєї нової пригоди в дусі фільмів «Місія неможлива».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Вісім подруг Оушена»
Сандра Буллок і її банда мрії
12 червня 2018,  17:44 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У деяких сім'ях ремесло передається у спадок. І сім'я Оушенів – одна з таких. Тільки вони не потомствені взуттярі, доктора або актори, а злочинці і аферисти. Денні Оушен прославився завдяки трьом найбільшим пограбуванням в історії кіно, і тепер настав час його сестри Деббі, яка щойно вийшла з в'язниці. П'ять років, вісім місяців і дванадцять днів вона виношувала за ґратами дуже прибутковий план помсти і готова втілити його в життя. На що здатна ця вийшовша з тіні представниця відомого сімейства, і покаже її персональний спін-офф «Вісім подруг Оушена».

Читати далі...