Новини, в яких згадується Алекс Нюстадтер

Рецензія на фільм «Аксель»
Майлз та його небезпечний робопес
22 серпня 2018,  13:37 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Головною темою кінорелізів другої половини серпня, що прибудуть в українські кінотеатри, як не дивно виявився найкращий друг людини. Протягом одного тижня на екрани вийдуть одразу три фільми, де одну з центральних ролей виконує собака: підліткова фантастика «Аксель», сімейна комедія «Патрік» і більш розпіарена пригодницька драма від Sony «Альфа». Але якщо «Патрік» та «Альфа» покажуть звичайного мопса і вовка, то «Аксель» познайомить з більш просунутою та небезпечною версією кращого друга людини – робопсом, який був створений, щоб стати досконалою зброєю.

Читати далі...
18 серпня 2018,  21:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Могутніх рейнджерів» Беккі Джі поділилася у Твіттері дебютним фрагментом свого нового науково-фантастичного фільму «Аксель».

Повнометражний дебют режисера Олівера Дейлі розповідає про старшокласника Майлза (Алекс Нюстадтер), який живе в невеликому містечку і захоплюється мотокросом. Одного разу він знаходить робопса Акселя, який утік із секретної урядової бази, і заводить з ним дружбу. Щоб сховатися від військових, подруга Сара (Джі) приводить Майлза і Акселя в своє безпечне місце — покинутий будинок, де дівчина у вільний час малює графіті.

Українська прем'єра фантастики Дейлі відбулася в четвер, 16 серпня. Квитки на сеанси «Аксель» ви знайдете в нашій афіші.

20 червня 2018,  19:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер фантастичної картини Олівера Дейлі «Аксель», в якій знялися зірка «Карателя» Томас Джейн і одна з «Могутніх рейнджерів» Беккі Джі.

Підліток Майлз (Алекс Нюстадтер з серіалів «Агенти Щ.И.Т.» і «Колонія») випадково знаходить високотехнологічного робопса на ім’я Аксель. Наділений передовим штучним інтелектом та добрим собачим серцем пес моментально прив’язується до Майлза. Але це не на жарт розлютило військових та вчених, які створили металевого звіра. Бажаючи захистити друга, Майлз разом з подругою Сарою (Беккі Джі) вирішує виступити проти військових.

Українські глядачі зможуть побачити «Акселя» на великому екрані з 23 серпня.

29 липня 2016,  00:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний трейлер драми «Ітака», яка є режисерським дебютом Мег Райан, представляє перший погляд на героя Тома Хенкса і розповідає, як його екранний син на ім'я Гомер у втіленні Алекса Нюстадтера прагне стати найшвидшим посланцем телеграфу на велосипеді, поки йде війна.