Новини, в яких згадується Ден Кван

21 березня 2023,  22:25 | Новини серіалів

Наступною пригодою для режисерів Деніела Квана і Деніела Шайнерта, які зняли оскароносну стрічку «Все завжди і водночас», стане подорож в далеку-далеку галактику з серіалом «Зоряні війни: Опорна команда».

Читати далі...
13 березня 2023,  14:28 | Нагороди та премії

Науково-фантастична драма «Все завжди і водночас» стала головним тріумфатором 95-ї церемонії нагородження премії «Оскар», отримавши рекордні для цього сезону 7 статуеток, включаючи нагороду в номінації Найкращий фільм року.

Читати далі...
28 січня 2023,  23:39 | Нагороди та премії | Автор: Олена Стрельбицька

Американська кіноакадемія оголосила своїх номінантів на «Оскар», і цього року на звання Найкращий фільм претендують не тільки драми, а й блокбастери-мільярдери.

Читати далі...
25 грудня 2022,  07:40 | Новини фільмів

Найпопулярніший у світі сайт про кіно IMDb підводить підсумки року і, проаналізувавши популярність усіх кінострічок, що вийшли у кінотеатрах та на стримінгових платформах у 2022 році, представив десятку найпопулярніших фільмів року, яку очолив «Бетмен». Хто ж іще потрапив у цей рейтинг?

Читати далі...
12 грудня 2022,  23:45 | Нагороди та премії

Сьогодні Голлівудська асоціація іноземної преси оголосила цьогорічних претендентів на премію «Золотий глобус», куди увійшли нові стрічки від Стівена Спілберга та Джеймса Кемерона, включаючи сиквел «Аватара» (хоча він ще не вийшов у прокат).

Читати далі...
10 січня 2022,  13:39 | Новини фільмів

Раді показати вам офіційний український трейлер фантастичної комедії «Все завжди і водночас» від дуету ДеніелівЛюдина – швейцарський ніж»), спродюсований Джо та Ентоні РуссоМесники: Війна нескінченності», «Месники: Завершення»).

Читати далі...