Оновлення, в яких згадується Джемі Чунг

6 грудня 2017,  03:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик 10 серії 1 сезону фантастичного серіалу «Обдаровані», останньої серії цього року.

Лорен (Наталі Елін Лінд) і Енді (Персі Хайнс Вайт), а також Блінк (Джеймі Чунг) і Мрійниця (Єлена Сатіне) опиняються замкнені в камерах Sentinel Service. Джейс (Кобі Белл) змушений віддати щось дуже цінне доктору Кемпбеллу (Гаррет Діллахант). Думки команди щодо їх наступного кроку розділяються, тому Рід (Стівен Мойер) та Кейтлін (Емі Акер) беруть справу в свої руки.

Серія «eXploited» («Експлуатовані») вийде на екрани 12 грудня за українським часом.

23 листопада 2017,  16:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Доля мутантів-втікачів опиняється на волосині в 9 серії 1 сезону фантастичного серіалу «Обдаровані».

Команда розробляє план, як звільнити мутантів, які знаходяться в полоні у Sentinel Services, але Джейс (Кобі Белл) готовий до їх нападу, мобілізувавши всі доступні йому сили. Буревісник (Блер Редфорд) попереджає друзів, що у них буде лише одна спроба, і вони не мають права все зіпсувати. І як тільки він разом з Блінк (Джеймі Чунг), Поляріс (Емма Дюмон) та Затемненням (Шон Тіл) опиняються всередині штабу Sentinel Services, пастка закривається. Проте Лорен (Наталі Елін Лінд) і Енді (Персі Хайнс Вайт) не збираються здаватися, відкриваючи нові межі своїх сил.

Серія «outfoX» («Перехитрити») вийде на екрани через два тижні, 5 грудня за українським часом.

8 листопада 2017,  12:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Людей Ікс більше немає, і тепер доля мутантів залежить від цих героїв, заявляє промо-ролик 7 серії 1 сезону серіалу «Обдаровані».

Повертається колишня дівчина Затемнення (Шон Тіл); Рід (Стівен Мойєр) і Сейдж (Хейлі Ловітт) знаходять тривожну інформацію про нового друга Лорен (Наталі Елін Лінд) — Веса (Денні Рамірес), який з'явився в минулій серії, і це призводить до конфлікту між Рідом і Лорен; Буревісник (Блер Редфорд) допомагає Блінк (Джеймі Чунг) відкритися й розповісти про своє минуле; Джейс (Кобі Белл) стверджує спеціальну програму спостереження.

Серія «eXtreme measures» («Крайні заходи») вийде на екрани 14 листопада за українським часом.

4 листопада 2017,  22:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У 6 серії 1 сезону фантастичного серіалу «Обдаровані» сім'я Штрукерів та їх друзі-мутанти зустрічають нового союзника.

Прагнучи дізнатися більше про те, що організація Sentinel Services зробила з його старим другом, Буревісник (Блер Редфорд) відправляється в небезпечну місію. У той же час Лорен (Наталі Елін Лінд) зустрічає нового друга Веса (Денні Рамірес), який володіє корисними силами, а Блінк (Джеймі Чунг) приймає важливе рішення щодо свого майбутнього.

Серія «got your siX» («Я прикрию вас») вийде на екрани 7 листопада за українським часом.

28 жовтня 2017,  02:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик майбутньої серії супергеройського серіалу «Обдаровані» заявляє, що ніхто не повинен вмирати. Але гряде війна між людьми і мутантами, яку, здається, вже не зупинити. Мотивований трагічними подіями свого минулого, Джейс (Кобі Белл) відправляє всі сили організації Sentinel Services на виявлення підпільної станції мутантів, а яскраві сни Блінк (Джеймі Чунг) призводять до того, що вона кидає виклик Мрійниці (Єлена Сатіне).

Серія «boXed in» («У ящику») вийде на екрани 31 жовтня за українським часом.

2 жовтня 2017,  22:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви теж чекаєте на прем'єру нового серіалу про Людей Ікс «Обдаровані»? Напередодні неї офіційна сторінка Marvel Entertainment опублікувала перші 6 хвилин пілотної серії, які показують знайомство мутантів Буревісника (Блер Редфорд), Поляріс (Емма Дюмон) та Затемнення (Шон Тіл) з Блінк (Джеймі Чанг), яка тікає від поліції. Чи змогли вони вас заінтригувати? Залишайте свої відгуки в коментарях.

Першу серію «Обдарованих» можна буде побачити на каналі Fox вже завтра, 3 жовтня, за українським часом.

22 липня 2017,  20:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер майбутнього фантастичного серіалу про Людей Ікс «Обдаровані», представлений учора на Comic-Con, знайомить нас ближче з сім'єю ловця мутантів Ріда Штрукера (Стівен Мойер), у дітей якого проявляються надздібності. Разом з дружиною Кейт (Емі Акер), сином Енді (Персі Гайнс Вайт) й донькою Лорен (Наталі Елін Лінд) він намагається втікти від інших ловців, знаходячи допомогу в особі мутантів Буревісника (Блер Редфорд), Блінк (Джеймі Чунг), Поларіс (Емма Дюмон) і Затемнення (Шон Тіл).

Прем'єра 1 сезону серіалу від творця франшизи «Люди Ікс» Брайана Сінгера відбудеться 2 жовтня.

15 травня 2017,  20:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець «Людей Ікс» Брайан Сінгер планував-планував свій серіал про мутантів, і ось без зайвої метушні та інтриг до його 1 сезону відразу вийшов повноцінний трейлер. Називається він «Обдаровані» й розповість про сім'ю копа, який ловить мутантів. Але раптом його діти і самі виявляються з суперздатностями, тому він змушений переховуватися разом з ними.

У серіалі зіграють Стівен МойерСправжня кров»), Емі АкерАнгел»), Джемі ЧунгГотем») і Блер РедфордБеверлі-Хіллз 90210: Нове покоління»).