Новини фільмів, в яких згадується Майк Фленеган

8 вересня 2019,  21:48 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри очікуваного горора «Воно 2» студія Warner Bros. поділилася фінальним трейлером своєї наступної екранізації роману Стівена Кінга «Доктор Сон».

Хочете знову зіткнутися з жахливим кошмарами, які живуть у готелі «Оверлук», та відкрити двері до кімнати 237? Сиквел знаменитого горора «Сяйво» покаже дорослого хлопчика-ясновидця Денні Торранса (Юен МакГрегор), сина Джека Торренса (Джек Ніколсон), який зміг вижити в тому жахливому готелі. Подорослішавши, Денні все ще не оговтався від цієї травми і веде самотнє життя. Але одного разу його світ перевертається, коли він знайомиться з хороброю дівчинкою Аброю (Кайлі Керран), що володіє таким ж екстрасенсорним даром, відомим як «сяйво». Їй потрібна допомога у боротьбі проти нещадної Рози Циліндр (Ребекка Фергюсон) та її послідовників з «Істинного вузла», які у своєму прагненні знайти безсмертя харчуються «сяйвом» дітей.

Побачити фільм «Доктор Сон», адаптацією якого займався режисер і сценарист Майк Фленеган, на великому екрані ви зможете з 7 листопада.