Новини, в яких згадується Джуда Льюїс

Рецензія на фільм «Різдвяні хроніки 2»
Нова святкова казка від Кріса Коламбуса
2 грудня 2020,  01:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі знаємо режисера Кріса Коламбуса завдяки культової різдвяної дилогії «Сам удома» і «Сам удома 2», без якої не обходиться жоден Новий рік, а також завдяки казковим фентезі «Гаррі Поттер і філософський камінь» і «Гаррі Поттер і таємна кімната», які цілому поколінню подарували чарівне дитинство. Але в 2015 році він зняв провальну комедію «Пікселі» і з тих пір пішов в продюсування. На щастя, його режисерський перерву виявився недовгим. Він погодився зняти для Netflix продовження фентезі «Різдвяні хроніки», яке продюсував в 2018 році, і якщо ви теж любите новорічні свята так сильно, як головна героїня цих фільмів, то і сиквел «Різдвяні хроніки 2» вас точно порадує і викличе бажання тут же бігти наряджати ялинку.

Читати далі...
19 жовтня 2020,  22:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Понеділок стає все кращим! Стримінгова платформа Netflix вирішила порадувати нас казковим трейлером свого очікуваного сімейного фільму «Різдвяні хроніки 2», який моментально заражає своїм святковим настроєм.

Читати далі...
28 серпня 2020,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі пришелепкуватий трейлер комедійного слешера «Няня: Королева вбивць» від режисера МакДжі, де невдачливий школяр знову зіткнеться з сатанинським культом.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Різдвяні хроніки»
Рок-н-рольний Санта і його помічники
7 грудня 2018,  02:59 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У цьому сезоні Голлівуд, здається, зовсім забув про те, як сильно глядачі потребують перед Новим роком фільми на святкову тематику. Діснеївський «Лускунчик» виявився провалом, а крім нього поки новорічного чи різдвяного дива на великому екрані чекати нізвідки. І тут на допомогу святковому настрою приходить стримінговий сервіс Netflix, який вирішив заповнити цю прогалину душевним сімейним фентезі «Різдвяні хроніки», де Курт Рассел грає крутого Санту.

Читати далі...
1 листопада 2018,  16:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсер Кріс Коламбус, який зняв улюблені багатьма фільми «Гаррі Поттер і філософський камінь» та «Один вдома», представляє нову святкову казку «Різдвяні хроніки».

«Різдвяні хроніки», також відомі як «Хроніки Різдва», розкажуть історію сестри і брата Кейт (Дербі Кемп) та Тедді Пірсів (Джуда Льюїс), які, як і всі діти, хочуть побачити справжнього Санту Клауса (Курт Рассел). Але їхній план записати Санту на камеру приймає несподіваний оборот і обертається незабутньою пригодою. Напередодні Різдва вони пробираються в сани Санти і випадково їх ламають. Тепер Кейт і Тедді потрібно стати помічниками Санти, щоб врятувати Різдво для всіх дітей світу.

Прем'єра картини «Різдвяні хроніки», яку зняв режисер Клей КейтісAngry Birds в кіно»), відбудеться в Інтернеті 22 листопада.

11 жовтня 2018,  13:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вартових Галактики 2» Курт Рассел втілює харизматичного Санта Клауса у трейлері святкової картини «Хроніки Різдва».

«Хроніки Різдва» («The Christmas Chronicles») будуть історією про сестру і брата Кейт (Дербі Кемп) та Тедді Пірсів (Джуда Льюїс), чия ніч перед Різдвом приймає несподіваний казковий поворот, коли вони намагаються зняти на камеру Санта Клауса.

Також в цій історії знялися Кімберлі Вільямс-ПейсліБатько нареченої»), Олівер ХадсонКоролеви крику») і Ламорн МоррісНовенька»).

На Netflix фільм від продюсера Кріса КоламбусаГаррі Поттер і філософський камінь», «Один вдома») стане доступний до перегляду 22 листопада.

5 жовтня 2017,  04:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В очікуванні Гелловіна Netflix поділився веселим трейлером свого комедійного горору «Няня», який по духу нагадує «Дуже страшне кіно».

Батьки хлопчика Коула (Джуда Льюїс) поїхали з міста й залишили його під опікою гарячої няні Бі (Самара Вівінг). І коли він починає підглядати за нею та її друзями, яких грають Белла ТорнЖах Амітівілля: Пробудження»), Роббі АмеллФлеш») і Хана Мей ЛіІдеальний голос»), то несподівано стає свідком... вбивства.

Прем'єра фільму від МакДжі, який зняв «Ангелів Чарлі» і продюсує серіал «Надприродне», відбудеться 13 жовтня.