Новини серіалів, в яких згадується ЛаМоніка Гаррет

20 травня 2022,  23:01 | Новини серіалів

Зірка хітових франшиз «Вартові Галактики» та «Світ Юрського періоду» Кріс Претт приміряє драматичну роль морпіха в першому офіційному трейлері серіалу «Список смертників», який вийде на платформі Amazon Prime.

Читати далі...
28 квітня 2020,  16:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилася напружена вирізана сцена 4 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла», в якій Олівер стикається віч-на-віч з Монітором.

Читати далі...
25 грудня 2019,  23:21 | Новини серіалів

Анти-Монітор наступає в трейлері продовження епічного кросовера всесвіту Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях», де зустрілися герої з серіалів «Стріла», «Флеш», «Супергьорл», «Легенди завтрашнього дня», «Чорна блискавка» і «Бетвумен».

В трейлері Олівер (Стівен Амелл) вітає Баррі (Грант Гастін) у Спідфорсі, а також нам показують, як Флеш, Супергьорл (Мелісса Бенойст), Бетвумен (Рубі Роуз), Біла канарка (Кейті Лотц), Дж'онн Дж'онзз (Девід Гервуд) та Лекс Лютор (Джон Крайєр) готуються до вирішальної битви з суперлиходієм Анти-Монітором (ЛаМоніка Гаррет), який «існує з початку часів» і «є неймовірно могутнім».

Дві фінальні серії кросовера «Криза на Нескінченних Землях» вийдуть на екрани 15 січня за українським часом.

10 грудня 2019,  02:50 | Новини серіалів

Прийшли до тями після першої серії кросовера «Криза на Нескінченних Землях», який стартував у світі «Супергьорл»? На черзі серіал «Бетвумен», чий свіжий фрагмент показує епічну зустріч.

Читати далі...
4 грудня 2019,  19:08 | Новини серіалів

До епічного кросовера супергеройського всесвіту Arrowverse залишаються лічені дні, і його фінальний трейлер повідомляє, що тепер на кону доля мультивсесвіту, тобто усіх світів одразу.

Кросовер «Криза на Нескінченних Землях» об'єднає супергероїв з серіалів «Стріла», «Флеш», «Супергьорл», «Легенди завтрашнього дня», «Чорна блискавка» і «Бетвумен», які збираються разом на Землі-38, де Монітор (ЛаМоніка Гаррет) хоче, щоб вони битися у фінальній битві. Але для перемоги героям потрібна підмога ще 7 супергероїв з різних світів. Супермен (Тайлер Геклін) вирушає на їхні пошуки і знаходить двох інших Суперменів (Брендон Рут і Том Веллінг). Тим часом Бетвумен (Рубі Роуз) зустрічає давнього друга.

Кросовер «Криза на Нескінченних Землях» стартує 9 грудня за українським часом. Всього він буде складатися з 5 серій.

25 листопада 2019,  03:18 | Новини серіалів

Кожна секунда Землі помирає і наші супергерої відважно кидаються в бій за всесвіт в офіційному трейлері епічного кросовера «Криза на Нескінченних Землях» («Crisis on Infinite Earths»).

Щоб врятувати Землю і зупинити суперлиходія Монітора (ЛаМоніка Гаррет), який задумав знищення в масштабах Таноса і навіть більше, пліч-о-пліч знову стають відважні супергерої з серіалів всесвіту Arrowverse «Стріла», «Флеш», «Супергьорл», «Легенди завтрашнього дня», «Чорна блискавка» і «Бетвумен». А також в трейлері ви можете побачити одразу трьох Суперменів, яких грають Брендон Рут, Тайлер Геклін та Том Веллінг.

Кросовер «Криза на Нескінченних Землях» триватиме 5 серій, три з яких вийдуть 8, 9 і 10 грудня, а завершиться двома серіями 14 січня.

12 листопада 2019,  17:21 | Новини серіалів

Наші улюблені супергерої телевсесвіту Arrowverse готові битися зі злом в першому офіційному тизері кросовера «Криза на Нескінченних Землях».

Читати далі...
17 жовтня 2019,  01:02 | Новини серіалів

Цілі світи стираються, а команда бореться з часом у 2 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла», чий промо-ролик дивіться нижче.

Олівер (Стівен Амелл), Джон (Девід Ремсі), Лорел (Кеті Кессіді) і Татсу (Ріла Фукусіма) шукають дуже важливу людину в плані Монітора (ЛаМоніка Гаррет). У Коннора (Джозеф Девід-Джонс) відбувається сердечна розмова з братом.

Серія «Welcome to Hong Kong» («Ласкаво просимо в Гонконг»), яку зняв режисер Антоніо Негрет, вийде на екрани 23 жовтня за українським часом.

23 вересня 2019,  00:24 | Новини серіалів

У новому трейлері 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» Лєна Лютор заявляє, що вона «не лиходійка і не хоче вбивати Супергьорл, але хоче заподіяти їй такий же біль, як героїня заподіяла їй».

Трейлер показує, як на Супергьорл (Мелісса Бенойст), Алекс (Кайлер Лі), Дж'онна (Девід Гервуд) і Брейні (Джессі Рат) нападає нова могутня суперлиходійка з невідомої планети. Вона називає себе Північ (Дженніфер Чжон) і заявляє, що їм від неї не сховатися. Але захисниця Нешнл-Сіті й не збирається ні від кого ховатися. Також у відео з'являється Монітор (ЛаМоніка Гаррет), очі Лєни (Кеті МакГрат) починають небезпечно світитися, а Супергьорл отримує костюм зі штанами з нанотехнологій в дусі Тоні Старка.

Прем'єрна серія 5 сезону «Супергьорл» називається «Event Horizon» («Горизонт подій») і вийде на екрани 7 жовтня за українським часом.

12 вересня 2019,  14:10 | Новини серіалів

Новий тизер 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш» натякає на події майбутнього кросовера Arrowverse «Криза на Нескінченних Землях».

Відео показує, як Баррі (Грант Гастін) бачить майбутнє, і воно виявляється таким жахливим, як і попереджав Монітор (ЛаМоніка Гаррет) в минулому році в кросовері «Криза на Нескінченних Землях». Баррі розповідає в тизері, що він бачив «мільярди версій можливого майбутнього та мільярди смертей». І додає: «Ми не зможемо зупинити те, що йде».

Прем'єра нового сезону «Флеша» відбудеться 8 жовтня.

22 липня 2019,  18:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ретроспективний трейлер фінального сезону серіалу «Стріла», який був представлений в рамках конвенції San Diego Comic-Con, згадує важкий шлях Олівера Квіна, його родини та команди.

Новий сезон супергеройського серіалу «Стріла», який заснував масштабний телевсесвіт, підведе підсумок в історії захисника Стар-Сіті Олівера Квіна (Стівен Амелл), відомого як Зелена стріла. Трейлер показує, як довго він ішов до того, де опинився сьогодні, як збирав свою команду і як втрачав близьких, і тут з'являється суперлиходій Монітор (ЛаМоніка Гаррет) і каже, що «криза неминуча», натякаючи на майбутній кросовер «Криза на Нескінченних Землях», під час якого Олівер повинен зіграти особливу роль.

Прем'єра 8 сезону «Стріли» відбудеться 15 жовтня.

4 грудня 2018,  15:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент п'ятого кросовера супергеройських серіалів «Стріла», «Флеш» і «Супергьорл» відправляє на поле битви.

В кросовері «Інші світи» («Elseworlds») доля героїв всесвіту Arrowverse буде переписана, і цей фрагмент показує, яким саме чином. Нам показують випалену землю з безліччю трупів, а в кінці знесилений Флеш (Джон Веслі Шипп) повзе вперед, щоб зупинити суперлиходія Монітора (ЛаМоніка Гаррет). Монітор піднімає з землі велику книгу, і Флеш питає у нього, навіщо він це робить, на що лиходій відповідає, що той сам на себе накликав і що тепер все зникне. І відкриває книгу-артефакт...

Кросовер «Інші світи» стартує серією «Флеша», яка вийде на екрани 10 грудня за українським часом.

26 листопада 2018,  16:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супермен показується у своєму чорному костюмі в свіжому промо-ролику кросовера «Інші світи», у якому візьмуть участь герої серіалів «Стріла», «Флеш» і «Супергьорл».

У п'ятому кросовері всесвіту Arrowverse доля буде переписана: Олівер Квін (Стівен Амелл) стане Флешем, а Баррі Аллен (Грант Гастін) Зеленою Стрілою. Разом з Супергьорл (Мелісса Бенойст) вони відправляються в Готем, щоб зупинити підступного доктора Джона Дігана (Джеремі Девіс), який працює в лікарні Аркхем, і повернути все на свої місця. Разом з цим ролик показує Бетвумен (Рубі Роуз), Супермена (Тайлер Геклін) в його двох костюмах, суперлиходія Мар Нову/Монітора (ЛаМоніка Гаррет) і повернення старого Флеша (Джон Веслі Шипп).

Перша серія кросовера вийде на екрани 10 грудня за українським часом.