Новини фільмів, в яких згадується Мануель Рульфо

21 жовтня 2022,  20:30 | Новини фільмів

Володар премії «Оскар» Том Генкс вже не одне десятиліття є одним із найулюбленіших голлівудських акторів в усьому світі, зокрема через свій добрий характер, проте у стрічці «Чоловік на ім'я Отто» він зіграє свою повну протилежність.

Читати далі...
9 грудня 2019,  19:45 | Новини фільмів

Це буде гаряче! Зірка фільмів «Дедпул» і «Детектив Пікачу» Раян Рейнольдс вербує команду відважних агентів у фінальному трейлері гостросюжетного бойовика Майкла Бея «6 Underground».

Головним героєм «6 Underground» («Шестеро поза законом») виступає задумливий, красивий і саркастичний чоловік з позивним Перший (Рейнольдс), який присягнувся перетворити свій біль на інструмент і з його допомогою змінити цей світ на краще. Він знаходить п'ятеро таких же сміливих і безбашенних агентів, яких грають Мелані Лоран, Адріа Архона, Бен Гарді, Корі Гоукінс та Мануель Рульфо, і разом вони ловлять найгірших поганців.

До прем'єри екшену «6 Underground» на Netflix залишилося всього декілька днів — вона відбудеться вже у цю п'ятницю, 13 грудня.

1 жовтня 2019,  18:54 | Новини фільмів

Хочете побачити, що виходить, якщо помістити зірку «Дедпула» Раяна Рейнольдса у вибуховий світ Майкла Бея? Тоді сміливіше вмикайте офіційний трейлер гостросюжетного екшену «6 Underground».

Згідно з описом, Бей представляє оду великому італійському неореалісту Федеріко Фелліні, але з швидкими машинами, божевільним екшеном, екзотичними локаціями і професійно гарними людьми там, де, по ідеї, повинна бути поствоєнна Італія. Фільм «6 Underground» розповість про групу найманців під керівництвом Першого (Рейнольдс), задумливого, красивого і саркастичного чоловіка, який присягнувся перетворити свій біль на інструмент і з його допомогою змінити цей світ на краще.

Разом з Рейнольдсом у шаленому бойовику Бея «6 Underground» знялися Адріа Архона, Мелані Лоран, Бен Гарді, Дейв Франко, Корі Гоукінс і Мануель Рульфо. Його прем'єра на стримінговій платформі Netflix відбудеться 13 грудня.

24 листопада 2018,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Мануель Рульфо поділився новим знімком зі знімального майданчика бойовика «6 Underground», на якому він стоїть, обійнявшись з Раяном Рейнольдсом.

Читати далі...
8 жовтня 2017,  01:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Детектив и его подозреваемые из фильма «Убийство в „Восточном Экспрессе“» получили по загадочному персональному постеру.

Читати далі...