Новини, в яких згадується Кев Адамс

28 січня 2019,  11:44 | Оновлення

У мережі з'явився український трейлер французької комедії «Абсолютно нові пригоди Аладдіна», яка розповідає про події після закінчення відомої всім казки.

В сиквелі у Аладдіна (Кев Адамс) з'являється новий ворог — Диктатор (Жамель Деббуз). Щоб позбутися від нього і не втратити принцесу, Аладдіну доведеться знову ризикувати: пролетіти на килимі-літаку півсвіту, розшукати чарівну лампу, джина і разом з ним битися з Диктатором.

В кінотеатрах України фільм «Абсолютно нові пригоди Аладдіна» можна буде подивитися з 14 березня.

4 липня 2018,  01:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Lionsgate вирішила підняти ваш настрій за допомогою першого фрагмента екшен-комедії «Шпигун, який мене кинув», де головну роль виконує Міла Куніс.

Куніс грає Одрі, яка раптом дізнається, що її колишній хлопець є шпигуном, і вона разом зі своєю найкращою подругою Морган (Кейт МакКіннон) несподівано опиняється в центрі міжнародної змови, а по п'ятах за ними слідують наймані вбивці. Тікаючи від них, подруги сідають в перше-ліпше таксі і кажуть нібито звичайному водієві (Кев Адамс), який також виявляється діджеєм, щоб він відірвався від погоні. Чим все обертається, ви дізнаєтесь з відео нижче.

Дивіться український трейлер «Шпигун, який мене кинув». У кіно з 9 серпня.