Новини фільмів, в яких згадується Піксі Дейвис

5 січня 2019,  23:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емілі Блант та Лін-Мануель Міранда виконують пісню «Trip A Little Light Fantastic» у новому фрагменті діснеївського мюзиклу «Мері Поппінс повертається».

Загубившись в густому лондонському тумані, няня-чарівниця Мері Поппінс (Емілі Блант) та її підопічні Джон (Натаніель Салех), Анабель (Піксі Дейвіс) та Джорджі Бенкси (Джоель Довсон) знаходять шлях додому завдяки запалювальнику вуличних ліхтарів Джеку (Лін-Мануель Міранда) та його веселим колегам, які тут же приймаються співати запальну пісню «Trip A Little Light Fantastic» («Слідуй за маленьким фантастичним вогником») і танцювати у світлі ліхтарів.

Читайте нашу рецензію на фільм «Мері Поппінс повертається», який ви вже можете подивитися всією сім'єю в найближчому кінотеатрі.

28 грудня 2018,  03:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В нудну реальність вривається справжня казка у новому фрагменті фентезійного мюзиклу для всієї родини «Мері Поппінс повертається», яким поділилася студія Walt Disney Pictures.

Читати далі...
15 грудня 2018,  21:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов третій фрагмент казкового мюзиклу «Мері Поппінс повертається», в якому Емілі Блант співає й готує для маленьких Бенксів чарівну ванну.

Няня-чарівниця Мері Поппінс (Блант) чудово знає, як буває складно умовити дітей скупатися, тому вигадує для Анабель (Піксі Дейвіс), Джорджі (Джоель Доусон) і Джона Бенксів (Натаніель Салех) цікаву гру. Вона співає пісню «Can You Imagine That?» («Ви можете собі це уявити?») і в цей час дістає зі своєї бездонної сумки різні речі, включаючи макет дерев'яного корабля, та відправляє їх до ванної. Як раптом, на подив дітей, з ванної визирає справжній дельфін.

Дивіться також український ТБ-ролик фільму «Мері Поппінс повертається», режисером якого є Роб Маршалл. У кіно з 3 січня.

24 листопада 2018,  15:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мері Поппінс прибуває на повітряному змії в дебютному фрагменті казкового мюзиклу Роба Маршалла «Мері Поппінс повертається».

Диснеївська картина «Мері Поппінс повертається» покаже, як у сім'ю вже дорослих брати і сестри Майкла і Джейн Бенксів (Бен Вішоу і Емілі Мортімер) повертається їхня чарівна няня Мері Поппінс (Емілі Блант), щоб допомогти їм пережити важку втрату. У першому фрагменті вона з'являється з попутним вітром і зустрічає на землі свого давнього друга Джека (Лін-Мануель Міранда), який запалює вуличні ліхтарі, та дітей Бенксів: Анабель (Піксі Дейвіс), Джорджі (Джоель Довсон) і Джона (Натаніель Салех), які разом запускали повітряного змія. І вони з подивом дізнаються, що міс Поппінс знає їх по іменах.

Дивіться також четвертий трейлер фільму «Мері Поппінс повертається», де також з'являються Меріл Стріп, Колін Ферт і Джулі Волтерс. У кіно з 3 січня 2019 року.