Новини, в яких згадується Піксі Дейвис

5 січня 2019,  23:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емілі Блант та Лін-Мануель Міранда виконують пісню «Trip A Little Light Fantastic» у новому фрагменті діснеївського мюзиклу «Мері Поппінс повертається».

Загубившись в густому лондонському тумані, няня-чарівниця Мері Поппінс (Емілі Блант) та її підопічні Джон (Натаніель Салех), Анабель (Піксі Дейвіс) та Джорджі Бенкси (Джоель Довсон) знаходять шлях додому завдяки запалювальнику вуличних ліхтарів Джеку (Лін-Мануель Міранда) та його веселим колегам, які тут же приймаються співати запальну пісню «Trip A Little Light Fantastic» («Слідуй за маленьким фантастичним вогником») і танцювати у світлі ліхтарів.

Читайте нашу рецензію на фільм «Мері Поппінс повертається», який ви вже можете подивитися всією сім'єю в найближчому кінотеатрі.

Рецензія на фільм «Мері Поппінс повертається»
Леді Досконалість на ім'я Емілі Блант
5 січня 2019,  19:34 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Повернути на екрани знамениту діснеївську героїню Мері Поппінс, яку в 1964 році втілила легендарна Джулі Ендрюс, стало для студії Disney дуже амбітним проектом, і вони зробили вірний хід, коли запросили очолити сиквел «Мері Поппінс повертається» режисера знаменитого мюзиклу «Чикаго» Роба Маршалла, оскільки у нього була ідеальна кандидатура на головну роль – справжня англійка Емілі Блант. І коли вона в образі няні-чарівниці спускається з небес на повітряному змії, то починається незабутня пригода, наповнена веселощами, піснями, танцями на вулицях Лондона та кількома важливими уроками для дітей і, особливо, для дорослих.

Читати далі...
28 грудня 2018,  03:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В нудну реальність вривається справжня казка у новому фрагменті фентезійного мюзиклу для всієї родини «Мері Поппінс повертається», яким поділилася студія Walt Disney Pictures.

Читати далі...
15 грудня 2018,  21:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов третій фрагмент казкового мюзиклу «Мері Поппінс повертається», в якому Емілі Блант співає й готує для маленьких Бенксів чарівну ванну.

Няня-чарівниця Мері Поппінс (Блант) чудово знає, як буває складно умовити дітей скупатися, тому вигадує для Анабель (Піксі Дейвіс), Джорджі (Джоель Доусон) і Джона Бенксів (Натаніель Салех) цікаву гру. Вона співає пісню «Can You Imagine That?» («Ви можете собі це уявити?») і в цей час дістає зі своєї бездонної сумки різні речі, включаючи макет дерев'яного корабля, та відправляє їх до ванної. Як раптом, на подив дітей, з ванної визирає справжній дельфін.

Дивіться також український ТБ-ролик фільму «Мері Поппінс повертається», режисером якого є Роб Маршалл. У кіно з 3 січня.

24 листопада 2018,  15:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мері Поппінс прибуває на повітряному змії в дебютному фрагменті казкового мюзиклу Роба Маршалла «Мері Поппінс повертається».

Диснеївська картина «Мері Поппінс повертається» покаже, як у сім'ю вже дорослих брати і сестри Майкла і Джейн Бенксів (Бен Вішоу і Емілі Мортімер) повертається їхня чарівна няня Мері Поппінс (Емілі Блант), щоб допомогти їм пережити важку втрату. У першому фрагменті вона з'являється з попутним вітром і зустрічає на землі свого давнього друга Джека (Лін-Мануель Міранда), який запалює вуличні ліхтарі, та дітей Бенксів: Анабель (Піксі Дейвіс), Джорджі (Джоель Довсон) і Джона (Натаніель Салех), які разом запускали повітряного змія. І вони з подивом дізнаються, що міс Поппінс знає їх по іменах.

Дивіться також четвертий трейлер фільму «Мері Поппінс повертається», де також з'являються Меріл Стріп, Колін Ферт і Джулі Волтерс. У кіно з 3 січня 2019 року.

26 вересня 2016,  14:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Герои фэнтези Тима Бертона «Дом странных детей Мисс Сапсан» получили по новому персональному постеру, созданному в стиле граффити.

Читати далі...
18 червня 2016,  14:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Восемь новых персональных постеров приключенческого фэнтези Тима Бертона «Дом странных детей Мисс Сапсан» («Дом странных детей Мисс Перегрин») представляют новый взгляд на его главных героев и знакомят нас со злодеем в исполнении Сэмюэла Л. Джексона.

Читати далі...