Новини, в яких згадується Бенні Бум

12 лютого 2020,  20:28 | Новини серіалів

Супергеройська родина Пірс возз'єднується за одним столом в промо-ролику 14 серії 3 сезону адаптації коміксів DC «Чорна блискавка».

Рятувальна операція Джефферсона (Кресс Вільямс), Анісси (Нафіса Вільямс) та Дженніфер (Чайна Енн Макклейн) пройшла вдало, і тепер вони насолоджуються сімейною вечерею разом зі своєю коханою та матір'ю Лінн (Крістін Адамс). Також синопсис серії повідомляє, що битва з Марковією триває; старі союзи переглядаються і створюються нові союзи.

Серія називається «The Book of War: Chapter One: Homecoming» («Книга Війни: Глава перша: Повернення додому») і вийде на телеекрани 25 лютого за українським часом. Зняв її режисер Бенні Бум.

17 жовтня 2019,  00:05 | Новини серіалів

Кожна мета-людина у Фріленді опиняється в смертельній небезпеці, коли з лабораторії виривається небезпечний вірус, в 3 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка».

Синопсис серії повідомляє, що коли Лінн (Крістін Адамс) дізнається, що Джефферсон (Кресс Вільямс) уклав угоду з агентом Оделлом (Білл Дьюк), не порадившись з нею, це ускладнює їхні відносини. У Анісси (Нафіса Вільямс) і Грейс (Чантал Тхюй) відбувається емоційна зустріч, а в Дженніфер (Чайна Енн Макклейн), яка в промо-ролику летить вночі у своєму суперкостюмі, стріляють ракетами.

Прем'єра серії «The Book Of Occupation: Chapter Three» («Книга окупації: Глава третя»), режисером якої виступає Бенні Бум, відбудеться 22 жовтня за українським часом.

4 липня 2017,  19:24 | Статті | Автор: SpaceMonkey

З 3 серпня в кінотеатрах України розпочнеться показ біографічного трилера про сходження до слави знаменитого музиканта – «2Pac: Легенда», а поки що пропонуємо подивитися український трейлер і прочитати невелику статтю з підбіркою цікавинок про фільм:

Читати далі...
16 червня 2016,  17:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь дня народження легендарного американського репера Тупака Шакура, якому сьогодні виповнилося б 45 років, був представлений перший тизер байопіку про його життя «Тупак Шакур» (в оригіналі — «All Eyez on Me» на честь головної пісні останнього альбому репера). Головну роль у фільмі режисера Бенні Бума виконує новачок Деметріус Шіпп мол., який неймовірно схожий на Тупака.

У світовий прокат кінокартина вийде 11 листопада.