Новини, в яких згадується Джаред Буш

3 квітня 2023,  22:02 | Новини фільмів

Двейн Джонсон повідомив, що об'єднався зі студією Disney, щоб зняти ігровий рімейк хітової анімаційної стрічки «Моана» (також відомої як «Ваяна»), де він та акторка Ауліі Кравальо виконають живі версії своїх анімаційних персонажів.

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Енканто: Світ магії»
Діснеївське свято з колумбійською душею
21 грудня 2021,  21:05 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Студію Disney в останні роки неодноразово звинувачують у відсутності нових ідей, враховуючи її активне виробництво нескінченних сиквелів успішних франшиз, а також рімейків та приквелів культових мультфільмів, але це не зовсім справедливо, адже, по-перше, ті сиквели, рімейки та приквели найчастіше виходять просто відмінними, а, по-друге, студія активно втілює нові ідеї та історії у своїх анімаційних картинах. Залишивши класичні казки позаду (для рімейків), мультиплікатори Walt Disney Animation Studios вирішили відправити дітей та дорослих у подорожі різними країнами, надихаючись в останні роки культурами Полінезії, де ми нещодавно подорожували разом з Ваяною, Південною Азією, де відважна Рая зустріла останнього дракона, і, нарешті, Латинської Америки, а якщо конкретніше – Колумбії, де і відбуваються події нового мультфільму діснеївського «Енканто: Світ магії», наповненого добротою, яскравими фарбами, танцювальними піснями та сімейною магією.

Читати далі...
11 грудня 2020,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не супергероями єдиними. Студія Walt Disney Pictures також поділилася вчора першим тизером свого майбутнього музичного мультфільму «Енканто: Світ магії».

Читати далі...