Новини, в яких згадується Метт Лонг

4 січня 2020,  20:28 | Новини серіалів

Тизер-трейлер 2 сезону надприродного серіалу «Маніфест» від продюсера Роберта Земекіса обіцяє ще більше драми і повернення на той самий борт.

«Маніфест» розповідає про пасажирів загадкового рейсу, які приземляються на землю і виявляють, що з моменту їхнього зльоту пройшло цілих 5 років. На борту того літака були брат і сестра Бен (Джошуа Даллас) та Мікаела (Мелісса Роксбур), і в тизер-трейлері Мікаела намагається знайти Зіка (Метт Лонг), але їй не дають з ним поговорити, оскільки йому в цей час роблять смертельну ін'єкцію. Як раптом Мікаела та Зік знову переносяться на той самий літак. Вона відчайдушно намагається його врятувати, але не може дотягнутися, і він вилітає з дірки, пробитої у фюзеляжі. Невже це і є його доля?

Прем'єрна серія 2 сезону серіалу «Маніфест» отримала назву «Fasten Your Seatbelts» («Пристебніть ремені») і вийде на телеекрани 7 січня за українським часом.

12 листопада 2018,  18:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Флеш» Даніель Панабейкер знялася у святковій мелодрамі «Різдвяна радість».

Фільм «Різдвяна радість» («Christmas Joy») розповість історію Джой Голбрук (Панабейкер). Вона працює дослідником корпоративного ринку і прагне отримати підвищення у своїй фірмі. Але коли президент компанії нарешті звертає увагу на її роботу, тітка Джой ламає ногу, і героїня кидає роботу та їде додому в містечко Крістал Фоллс, щоб допомогти тітці встати на ноги. В лікарні Джой зустрічає хлопця Бена Ендрюса (Метт Лонг з «Божевільних» і «Приватної практики»), в якого вона раніше була закохана. Спершу дівчина зосереджена виключно на допомозі своїй тітці, але поступово на тлі різдвяних свят у неї з Беном зав'язуються романтичні стосунки.

На американському телебаченні прем'єра фільму Моніки МітчеллКоролівський Новий рік») відбулася на початку місяця, 3 листопада.