Оновлення, в яких згадується Чарлі Хітон

16 жовтня 2017,  01:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер фільму «Люди Ікс: Нові мутанти», наступного розділу франшизи «Люди Ікс».

Картина познайомить нас з новим поколінням мутантів, яких грають зірка «Гри престолів» Мейсі Вільямс, зірка «Спліта» Аня Тейлор-Джой, а також Чарлі ХітонДуже дивні справи»), Генрі Зага13 причин, чому») і Блю ХантПервородні»). Їх герої ще занадто молоді, щоб контролювати свої сили, тому їх замикають в таємній установі, що нагадує психлікарню з фільмів жахів, де вони повинні боротися зі своїми минулими гріхами і знайти сили, щоб себе звільнити.

В українські кінотеатри творіння Джоша Буна прибуде 12 квітня 2018 року.

13 жовтня 2017,  20:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятницю 13-е Netflix вирішив поділитися фінальним трейлером до очікуваного 2 сезону фантастичного серіалу «Дуже дивні справи».

У нових серіях світ перетворюється на Зворотну сторону, і Майк (Фінн Вольфхард), Вілл (Ной Шнапп), Лукас (Калеб МакЛафлін) і Дастін (Гейтен Матараццо) говорять, що цей як Судний день в «Терминаторі», й разом з Джойс (Вайнона Райдер), шерифом Гоппером (Девід Харбор), Ненсі (Наталія Дайер) та Джонатаном (Чарлі Гітон), а також з Од (Міллі Боббі Браун) стають на захист свого містечка Хоукінс, щоб врятувати його від монстрів та інших загроз.

Прем'єра 2 сезону «Дуже дивних справ» відбудеться 27 жовтня. Ми чекаємо на неї з великим нетерпінням, а ви?

13 жовтня 2017,  17:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний трейлер нового розділу франшизи про мутантів «Люди Ікс: Нові мутанти» обіцяє нестандартний супергеройський фільм з домішкою трилера і горора.

Трейлер відправляє нас в моторошну лікарню для юних мутантів, які не можуть контролювати свої сили, і знайомить нас з п'ятіркою основних персонажів: Вулфсбейн (Мейсі Вільямс), Меджік (Аня Тейлор-Джой), Санспот (Генрі Зага), Міраж (Блю Хант) і Гарматне ядро ​​(Чарлі Гітон). Їх «лікуванням», яке в основному складається з небезпечних експериментів над цими підлітками, займається доктор Сесілія Рейс (Алісі Брага).

Українська прем'єра фільму Джоша Буна очікується 12 квітня 2018 року, так що чекаємо на дубльований трейлер.

14 вересня 2017,  16:53 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо український трейлер хоррора «Оселя тіней», який стартує в українських кінотеатрах 16 листопада.

«Оселя тіней» розповість про чотирьох дітей, які після смерті матері ховаються на фермі, що приховує страшну таємницю. У фільмі зіграли Аня Тейлор-ДжойСпліт»), Міа ГотНімфоманка»), Чарлі ХітонДуже дивні справи») і Джордж МакКейКапітан Фантастик»).