Оновлення, в яких згадується Джессіка Зор

9 листопада 2017,  23:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Френк (Вільям Х. Мейсі) знаходить роботу в 2 серії 8 сезону драмеді «Безсоромні».

Вирішивши згадати себе в далекій молодості, Френк вперше з 20-річного віку вирішує приєднатися до працюючих американців! У той же час Фіона (Еммі Россам) намагається виселити тих, хто не платить за квартиру, і заводить дружбу з Нессою (Джессіка Зор); Ліп (Джеремі Аллен Вайт) збирається саботувати відносини Сьєрри (Рубі Модин) і Чарлі (Чет Генкс); Йен (Камерон Монахен) робить татуювання, про яке потім пошкодує, і разом з Карлом (Ітан Каткоскі) дізнається тривожну річ про Моніку (Хлоя Вебб); а Кев (Стів Хові) прощається з усіма перед операцією.

Серія «Where's My Meth?» («Де мій мет?») Вийде на екрани 13 листопада за українським часом.

31 жовтня 2017,  03:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У прем'єрній серії 8 сезону серіалу «Безсоромні» на сімейство Галлагерів раптово звалюються гроші, які можна спустити.

Френк (Вільям Х. Мейсі) замовляє разом з Карлом (Ітан Каткоскі) джакузі на задній двір, скурює весь свій мет і повідомляє, що пережив смерть Моніки (Хлоя Вебб) і став новою людиною. Ліам, якого тепер буде грати Крістіан Айзіа, нарешті говорить, причому відразу видає фразу в стилі Галлагерів: «А де мій мет?» Ліам (Джеремі Аллен Вайт) думає, як підкотити до дівчини, в яку закохався, а нова героїня Несса (Джессіка Зор) запитує у Фіони (Еммі Россам), чи збирається та переїжджати в будинок, де тепер є орендодавцем.

Серія «We Become What We... Frank!» («Ми стаємо тим, чим ми... Френк!») вийде на екрани 6 листопада за українським часом.

12 травня 2017,  14:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

25 років по тому це відбувається знову... Трейлер майбутнього продовження «Твін Пікс» показує в своїх культових образах Кайла Маклахлена, Медкен Емік, Кіммі Робертсон, Мігеля Феррера, Гаррі Гоаза й Девіда Лінча, а також нових персонажів у втіленні Ніколь Лаліберт, Мелісси Бейлі, Бена Розенфілда, Гії Карідес, Джессіки Зор і Мадлен Зими. Але не переживайте, спойлерів тут зовсім немає, оскільки герої з'являються на екрані всього на пару секунд й за все відео говорять лише три фрази.

Більше атмосферних тізерів ви знайдете тут. Серіал виходить на екрани 21 травня.