Новини серіалів, в яких згадується Лін-Мануель Міранда

13 жовтня 2022,  07:33 | Новини серіалів

Джеймс МакЕвой, Дафні Кін та Рут Вілсон повертаються у тизер-трейлер третього і заключного сезону популярного фентезійного серіалу «Темні матерії», який розкриває, що його онлайн-прем'єра відбудеться 5 грудня.

Читати далі...
25 грудня 2020,  16:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ви або зі мною, або проти мене». З'явився дуже драматичний промо-ролик фінальної серії 2 сезону хітового фентезі «Темні початки», який є екранізацією другої книги трилогії письменника Філіпа Пулмана.

Читати далі...
22 грудня 2020,  15:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ми повинні знайти Ліру, її потрібно захистити». Канал HBO поділився видовищним промо-роликом 6 серії 2 сезону популярного фентезі «Темні початки», чия американська прем'єра відбулася вчора, 21 грудня.

Читати далі...
1 грудня 2020,  16:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 4 серії 2 сезону фентезі «Темні початки» на наших героїв чекає нова небезпека, а також вони (і ми разом з ними) дізнаються більше інформації про чудесний ніж, за допомогою якого можна створювати портали між світами.

Читати далі...
25 листопада 2020,  12:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO представив промо-ролик 3 серії 2 сезону хітового фентезі «Темні початки», також відомого як «Темні матерії». І в ньому можна побачити актрису Беллу Ремсі, яку ви напевно пам'ятаєте по ролі відважної Ліанни Мормонт у «Грі престолів».

Читати далі...
18 листопада 2020,  20:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри 2 сезону хітового пригодницько-фентезійного серіалу «Темні початки», яка в США відбулася 16 листопада, телеканал HBO поділився в мережі фінальним трейлером, що показує, чого очікувати від його майбутніх серій.

Читати далі...
16 жовтня 2020,  13:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нагостріть свій ніж і будьте готові його використати. Вийшов офіційний трейлер 2 сезону хітового фентезі «Темні матерії», який розкриває, що його прем'єра відбудеться вже рівно за місяць, 16 листопада.

Читати далі...
28 серпня 2020,  23:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO поділився новим трейлером 2 сезону фентезійного серіалу «Темні початки», заснованого на романах письменника Філіпа Пулмана. Трейлер повідомляє, що його прем'єра відбудеться в листопаді, але поки не розкриває точну дату.

Читати далі...
24 липня 2020,  00:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх шанувальників хітового серіалу «Темні початки»! Трейлер його 2 сезону з віртуальної конвенції San Diego Comic-Con повідомив, що прем'єра нових серій відбудеться вже цієї осені.

Читати далі...
12 грудня 2019,  18:44 | Новини серіалів

Вийшов промо-ролик передостанньої серії 1 сезону фентезійного серіалу «Темні початки», заснованого на популярних романах Філіпа Пулмана.

Розділена зі своїми друзями, Ліра (Дафні Кін) повинна використовувати всі свої методи обману, щоб перешкодити грізному ворогові. В промо-ролику ми бачимо, як вона звертається до короля броньованих ведмедів у його палатах і каже йому, що Йорек (Джо Тандберг) прийде за ним. Тим часом місіс Коултер (Рут Вілсон) готує свій наступний хід, а відьма Серафіна Пеккала (Рута Гедмінтас) вручає Лі (Лін-Мануель Міранда) револьвер і повідомляє, що «битва тільки починається».

Серія зі зловісною назвою «The Fight to the Death» («Битва на смерть»), яку зняв Джеймі Чайлдс, вийде 16 грудня за українським часом.

20 листопада 2019,  12:10 | Новини серіалів

Промо-ролик 4 серії нового популярного фентезі «Темні початки», яку зняв режисер серіалу «Гострі картузи» Отто Батхерст, показує прибуття головної героїні на Північ і зустріч з незвичайним другом.

Прибувши на Північ, Ліра (Дафні Кін) шукає союзників в особі відьом, аеронавта Лі Скорсбі (Лін-Мануель Міранда) та броньованого ведмедя. У книгах Філіпа Пулмана ведмедя, який з'являється в даному промо, звуть Йорек Бірнісон, він є королем ведмедів і другом Ліри та Лі. Тим часом по їхніх слідах йде місіс Колтер (Рут Вілсон).

На честь броньованого ведмедя серія отримала назву «Armour» («Броня»), і її прем'єра відбудеться 25 листопада за українським часом.

12 листопада 2019,  15:02 | Новини серіалів

Новий розширений промо-ролик фентезійного серіалу «Темні початки» («Темні матерії») показує, чого чекати від його майбутніх серій.

У другій серії Ліра (Дафні Кін) починає нове життя в Лондоні і прагне знайти свого зниклого друга Роджера (Левін Ллойд) за допомогою місіс Колтер (Рут Вілсон), у якої вона тепер живе. Циганський табір продовжує пошуки таємничих «Жерців», які викрали Роджера, та інших зниклих дітей, а допомагає табору в їхній непростій місії аеронавт Лі Скорсбі (Лін-Мануель Міранда). Також промо показує подорож лорда Азріеля (Джеймс МакЕвой) і місіс Колтер на Північ.

Друга серія називається «The Idea of North» («Ідея Півночі») і вийшла на телеканалі HBO у неділю, 10 листопада. Прем'єра третьої серії відбудеться 17 листопада.

5 жовтня 2019,  15:32 | Новини серіалів

Джеймс МакЕвой відправляється на Північний полюс, щоб зробити несподіване відкриття, яке все змінить, у новому трейлері фентезійного серіалу «Темні початки».

Новий серіал від HBO є екранізацією епічної фентезійної трилогії письменника Філіпа Пулмана, яка слідує за пригодами юної сироти Ліри Белакви (зірка фільму «Логан» Дафні Кін). Вона живе в паралельному світі, де у всіх людей є тварини-компаньйони, в яких знаходиться душа людини. По ходу розвитку подій Ліра розкриває небезпечний секрет, в якому замішані дослідник лорд Азріель (МакЕвой) і його колишня кохана Маріса Колтер (Рут Вілсон), і в руках дівчинки опиняється доля всього світу.

Прем'єра серіалу «Темні початки», де одного з ключових персонажів також зіграє актор Лін-Мануель Міранда, відбудеться 4 листопада.

29 серпня 2019,  18:38 | Новини серіалів

Одна дівчинка змінить світи. Дивимося свіжий трейлер фентезійного серіалу «Темні початки», який є екранізацією романів письменника Філіпа Пулмана.

Головною героїнею «Темних початків» буде відважна 12-річна дівчинка Ліра Белаква, яку втілює зірка фільму «Логан» Дафні Кін. В її світі душа людини живе в її тварині-компаньйоні, і коли близький друг дівчинки зникає, Ліра разом зі своїм компаньйоном вирушає на його пошуки, в ході яких вона зіткнеться з підступною лиходійкою і розкриє жахливу змову про викрадення дітей. Так в її руках опиняється доля всіх істот з різних світів.

Прем'єра серіалу «Темні початки», де також знялися Джеймс МакЕвой, Рут Вілсон та Лін-Мануель Міранда, відбудеться восени.

20 липня 2019,  16:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до нової фентезійної пригоди від каналу HBO, який подарував нам «Гру престолів»? Тоді занурюйтеся в таємничий світ письменника Філіпа Пулмана з новим трейлером серіалу «Темні початки».

Фентезійний серіал «Темні початки» буде слідувати за пригодами хороброї 12-річної дівчинки Ліри (зірка фільму «Логан» Дафні Кін) з іншого світу, де душі людей живуть в їхніх тваринах-компаньйонах. Пошуки друга приводять Ліру до розкриття жахливої змови про викрадення дітей, і в ході свого квесту вона намагається зрозуміти дивний феномен під назвою Пил. Поки вона подорожує по різних світах, Ліра зустрічає дивних істот, розкриває різні таємниці, і в результаті в її руках опиняється доля всіх живих і мертвих.

Наприкінці трейлер каже, що прем'єра фентезі «Темні початки», де разом з Кін зіграють Джеймс МакЕвой, Рут Вілсон і Лін-Мануель Міранда, відбудеться восени, але точну дату не повідомляє. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.