Новини, в яких згадується Кім Родс

19 жовтня 2018,  23:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дін Вінчестер знову є самим собою в промо-ролику 3 серії 14 сезону фентезійного серіалу «Надприродне». І він хоче забути всі ті жахливі речі, які творив в його тілі Михаїл.

Все ще намагаючись вирішити загадку того, що сталося з Діном (Дженсен Еклс), Сем (Джаред Падалекі) звертається по допомогу до шерифа Джоді Міллс (Кім Родс), яка вже працює над цією справою. Кастіель (Міша Коллінз) продовжує бути батьківською фігурою для Джека (Александр Келверт), який дивує навіть самого себе, коли життя опиняється на лінії вогню.

Серія «The Scar» («Шрам»), режисером якої є Роберт Сінгер, вийде на екрани 26 жовтня за українським часом.

14 січня 2018,  17:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Героїні спін-оффу «Блудні сестри» об'єднуються в новому промо-ролику 10 серії 13 сезону серіалу «Надприродне».

Коли Сем (Джаред Падалекі) і Дін (Дженсен Еклс) пропадають, шериф Джоді Міллс (Кім Родс) дзвонить Клер Новак (Кетрін Ньютон) і просить її приїхати, щоб розшукати Вінчестерів. Поки вони шукають ловця снів Кайю (Ядіра Гевара-Пріп), яка відкрила розрив, Джоді переживає щодо страшного видіння Пейшенс (Кларк Бако).

«Надприродне» повернеться на екрани 19 січня за українським часом.

20 жовтня 2017,  14:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У наступній серії серіалу «Надприродне» брати Вінчестери зіткнуться зі злісною примарою. Вони знову зустрінуть Міссурі (Лоретта Дівайн) з 1 сезону, яка попросить Діна (Дженсен Еклс) і шерифа Джоді (Кім Родс) захистити її внучку Пейшенс, яка опинилася у вбивчому списку примари, що вже забрав життя у подруги Міссурі. А Сем (Джаред Падалекі) продовжить працювати з Джеком (Олександр Келверт) над контролем його сил.

Серія «Patience» («Терпіння») вийде на екрани 27 жовтня за українським часом.