Новини серіалів, в яких згадується Ембер Мідфандер

8 червня 2020,  22:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Серйозний гангстер у втіленні Кріса Рока терпляче чекає в новому небагатослівному тизері на прем'єру 4 сезону хітової кримінальної антології «Фарго», яка затримується в зв'язку з пандемією коронавірусу.

Читати далі...
28 лютого 2020,  03:00 | Новини серіалів

Телеканал The CW представив у четвер розширений трейлер 2 сезону свого науково-фантастичного серіалу «Розвелл, Нью-Мексико», який готує чимало емоційних подій. Починаючи з воскресіння.

Прем'єрний сезон серіалу від сценаристки Каріни Едлі МакКензі закінчився тим, що іншопланетянин Макс (Нейтан Парсонс) пожертвував собою, щоб повернути до життя сестру Ліз (Джанін Мейсон), Розу (Ембер Мідфандер), і Ліз має намір відплатити йому тим самим. Вона каже в трейлері: «Макс повернув мені єдину річ, яка має для мене значення, тепер моя черга». Тим часом Ізобель (Лілі Коулес) спершу втрачає контроль над своїми силами (напевно, в той момент вона дізнається про долю Макса), а після вирішує їх розвивати, щоб «захистити себе».

Серіал «Розвелл, Нью-Мексико» повернеться з новими серіями 16 березня.

25 липня 2018,  02:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал The CW готує римейк науково-фантастичної драми «Розвелл» («Місто прибульців»), яка виходила з 1999 по 2002 рік.

В оригіналі головним героями серіалу були тінейджери, але римейк «Розвелл, Нью-Мексико» буде слідувати за дорослими героями: біомедичним дослідником і донькою нелегальних іммігрантів Ліз Ортехо (Джанін Мейсон) та її шкільним коханням Максом (Нейтан Парсонс), який тепер працює в поліції. Повернувшись додому, Ліз дізнається, що Макс є прибульцем і все життя приховував свої позаземні здібності. Він використовує їх, щоб врятувати життя Ліз, після чого вони стають пов'язані одне з одним на психічному рівні.

Прем'єра нового «Розвелла», де також зіграють Тайлер БлекбернМилі ошуканки»), Майкл ТревіноЩоденники вампіра») і Ембер МідфандерЛегіон»), очікується на початку 2019 року.

5 квітня 2018,  01:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після прем'єри 2 сезону фантастичного серіалу «Легіон», заснованого на коміксах Marvel, вийшов розширений промо-ролик, який показує, чого чекати від наступних серій.

Девід (Ден Стівенс) розповідає Сід (Рейчел Келлер) про своє видіння; Кері (Білл Ірвін) досліджує сферу, що викрала Девіда в кінці 1 сезону, і припускає, що це він сам її створив; Ленні (Обрі Плаза) говорить, що гряде кінець світу; у Керрі (Ембер Мідфандер) стирчить з грудей рука; Мелані (Джин Смарт) починає вибивати дріб зубами; Амал Фарук (Навід Негабан) отримує нове тіло; а вусаті жінки кажуть, що є 63% ймовірності того, що Девід їм брехав.

Прем'єра нової серії «Легіону», режисером якої є Ана Лілі Амірпур, відбудеться увечері 11 квітня на російськомовному каналі Fox Crime, що транслюють в Україні.

7 березня 2018,  01:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Менше ніж за місяць до прем'єри компанія Marvel представила офіційний трейлер 2 сезону фантастичного серіалу «Легіон».

В кінці попереднього сезону Девід Галлер (Ден Стівенс) опинився в полоні у загадкової сфери, але трейлер майбутніх серій показує, що з ним все добре, і що могутній мутант повернувся до своїх друзів. Сід (Рейчел Келлер) та Птономі (Джеремі Харріс) розпитують його про те, де він був, на що Девід відповідає, що він пам'ятає «дерева і... танці». Також трейлер представляє суперлиходія Амала Фарука (Навід Негабан), відомого як Король тіней, який інфікує людей своїм злом.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Легіон», де також повернуться Обрі Плаза, Ембер Мідфандер, Білл Ірвін, Джин Смарт, Хаміш Лінклейтер та Джемейн Клемент, відбудеться 3 квітня.