Новини фільмів, в яких згадується Ізабела Мерсед

1 березня 2024,  15:55 | Новини фільмів

Режисер Джеймс Ганн повідомив про старт знімального процесу очікуваного кінокоміксу «Супермен: Спадщина», що стане початком DCU, поділившись фотографією акторського складу на чолі з Суперменом і Лоїс Лейн.

Читати далі...
13 січня 2024,  18:08 | Новини фільмів

У мережі з'явилися новий постер та промо-кадр майбутнього супергеройського бойовика «Мадам Павутина» від Sony Pictures та Marvel, що дозволяють краще роздивитися супергеройські костюми чотирьох нових супергероїнь великого екрану.

Читати далі...
1 квітня 2021,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте легендарного мустанга Спіріта? Він повертається на великі екрани цього літа в новій пригодницькій анімації під назвою «Спіріт: Дикий мустанг» від студії DreamWorks, яка подарувала нам франшизу «Як приборкати дракона».

Читати далі...
27 березня 2021,  17:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційні кадри пригодницького мультфільму «Спіріт: Дикий мустанг» представляють яскраву героїню, голосом якої стане Ейса Гонсалес, відома завдяки фільмам «На драйві», «Форсаж: Гоббс та Шоу» і «Ґодзілла проти Конґа».

Читати далі...
18 березня 2021,  19:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Саундтреком до першого трейлеру пригодницького мультфільму «Спіріт Непокірний», який ви можете побачити вище, стала нова версія «Wildest Dreams» у виконанні знаменитої американської співачки Тейлор Свіфт.

Читати далі...
27 лютого 2021,  21:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Головною героїнею сімейної комедії «Том і Джеррі», прем'єра якої відбулася в кінотеатрах 25 лютого, виступає весільна розпорядниця Кайла Форестер у втіленні Хлої Грейс Морец. Але на цю роль розглядали й інших знаменитих актрис Голлівуду та актрис, чия зірка тільки сходить.

Читати далі...
9 липня 2019,  22:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В джунглях краще нічого не чіпати. Ізабела Монер вирушає на пошуки стародавнього золотого міста в новому дубльованому трейлері пригодницького фільму для будь-якого віку «Дора і Загублене місто».

Юна мандрівниця Дора (Монер) прожила все своє життя в джунглях разом зі своїми батьками-дослідниками (Єва Лонгорія і Майкл Пенья), але ніщо не могло підготувати дівчину до головного випробування в її житті — старшої школи. Але незабаром Дорі доведеться повернутися в рідні джунглі в компанії свого найкращого друга мавпочки Бутса (Денні Трехо), шокованих однокласників і дивного чоловіка на ім'я Алехандро Гутьєррес (Еухеніо Дербес), щоб врятувати своїх батьків і відкрити таємницю Загубленого міста.

В українські кінотеатри фільм «Дора і Загублене місто», який зняв режисер Джеймс БобінМаппети», «Аліса в Задзеркаллі»), прибуде 15 серпня.

14 червня 2019,  15:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільму «Трансформери: Останній лицар» Ізабела Монер стає відомою шукачкою пригод в дебютному ТБ-ролику сімейного фільму «Дора і Загублене місто».

Ґрунтуючись на популярному мультсеріалі «Даша-мандрівниця», пригодницька стрічка Джеймса Бобіна покаже, як дівчинка з джунглів Дора (Ізабела Монер) відправляється в старшу школу, поки її батьки (Майкл Пенья та Єва Лонгорія) займаються пошуками стародавнього міста. Під час шкільної екскурсії бандити викрадають Дору та її однокласників, і тепер їм доведеться зібрати свою волю в кулак, щоб вижити в небезпечних джунглях.

Дивіться також український трейлер фільму «Дора і Загублене місто», який прибуде в кінотеатри 15 серпня.

25 березня 2019,  16:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшло понад 20 трейлерів до очікуваних фільмів і серіалів, включаючи нові трейлери науково-фантастичного екшену «Темний фенікс», драми Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», діснеївського мультфільму «Історія іграшок 4», бойовика «Джон Уік 3» і 3 сезону хітового серіалу «Дуже дивні справи», а також ТБ-ролики супергеройського фільму «Месники: Завершення» та діснеївської казки «Дамбо».

Читати далі...
24 березня 2019,  16:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Приготуйтеся звільнити свою дику сторону. Кіностудія Paramount Pictures поділилася широкоформатним трейлером свого пригодницького фільму для всієї родини «Дора і Загублене місто».

Юна мандрівниця Дора (Ізабела Монер з фантастики «Трансформери: Останній лицар»), також відома в перекладі як Даша з мультсеріалу «Даша-мандрівниця», прожила все своє життя в джунглях разом з батьками (Єва Лонгорія і Майкл Пенья), але ніщо не могло підготувати дівчину до її найбільшої пригоди старшої школи. Але незабаром Дорі доведеться повернутися в рідні джунглі разом зі своїм найкращим другом мавпочкою Бутсом (Денні Трехо), двоюрідним братом Дієго (Джеффрі Волберг), дивною людиною з джунглів Алехандро Гутьєрресом (Еухеніо Дербес) і групою однокласників, щоб врятувати своїх батьків і відкрити таємницю Загубленого золотого міста.

Світова прем'єра нового фільму Джеймса Бобіна відбудеться у серпні. Чекаємо на оголошення дати української прем'єри.

5 січня 2019,  22:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо розширений український ТБ-ролик сімейної комедії Шона Андерса «Родина за хвилину», чия прем'єра відбудеться на два тижні раніше, 24 січня.

У кінокартині «Родина за хвилину» Марк Волберг і Роуз Бірн втілюють бездітне подружжя Піта та Еллі, які будують для себе великий будинок. Вони розуміють, що в цьому величезному домі їм буде самотньо, тому вирішують усиновити дитину. Але несподівано для самих себе пара стає батьками одразу трьох дітей: 15-річної бунтарки Ліззі (Ізабела Монер) та її молодших брата й сестри Хуана та Літи (Густаво Куірос мол. і Джуліанна Гаміс). І щоб завоювати довіру дітей, Піту та Еллі доведеться дуже постаратися.

Більше 20 кадрів фільму «Родина за хвилину» ви знайдете в нашій галереї.

8 жовтня 2018,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня, з 1 по 7 жовтня, були представлені розширений трейлер супергеройського екшену «Аквамен», який йде 5 хвилин, та нові трейлери антиутопічного бойовика «Смертні машини», супергеройського мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту» і науково-фантастичного трилера «Репродукція», всі з яких вийдуть в український прокат.

Читати далі...
5 жовтня 2018,  22:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фантастики «Трансформери: Останній лицар» Ізабела Монер постає в образі відомої героїні мультсеріалу на першому кадрі фільму «Даша-мандрівниця».

Читати далі...
6 вересня 2018,  16:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марк Волберг і Роуз Бірн всиновлюють трьох дітей в офіційному трейлері сімейної комедії «Миттєва сім'я» («Instant Family») від студії Paramount Pictures.

Коли Піт (Волберг) та Еллі (Бірн) вирішують завести сім'ю, то опиняються у світі усиновлення. Вони сподіваються стати батьками однієї маленької дитини, але коли зустрічають двох сестер і одного брата, включаючи 15-річну бунтарку Ліззі (Ізабела Монер), то за один день стають батьками трьох дітей. Тепер Піт і Еллі повинні миттєво розібратися з труднощами батьківства і материнства, щоб стати справжньою родиною, потрапляючи по ходу справи в незручні й смішні ситуації.

Також у фільмі «Миттєва сім'я» з'явиться володарка премії «Оскар» Октавія Спенсер.

У світовий прокат нова картина Шона Андерса, який працював з Волбергом над комедіями «Хто в домі тато» і «Хто в домі папа 2», вийде в листопаді.

7 липня 2018,  13:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Удача не живе на цьому боці кордону.»

На честь прем'єри драматичного бойовика «Сікаріо 2» студія Sony Pictures поділилася його розширеним 4-хвилинним фрагментом за участю Джоша Броліна та Бенісіо Дель Торо.

Федеральний агент Метт Грэйвер (Бролін) об'єднується з найманцем Алехандро (Дель Торо), щоб викрасти доньку глави картелю Ізабелу Рейес (Ізабела Монер) та розв'язати війну з мексиканським наркобізнесом. По дорозі в США на їх озброєний кортеж нападають, і дівчинка тікає. Метт повертається на базу, а Алехандро відправляється на її пошуки. Отримавши від начальства наказ прибрати всіх свідків, Метт дзвонить Алехандро і каже йому, щоб він вбив дівчинку. Але Алехандро відмовляється це виконувати і вирішує самостійно доставити Ізабелу в безпечне місце.

В український прокат фільм Стефано Солліми вийшов 28 червня. Квитки на сеанси «Сікаріо 2» ви знайдете в нашій афіші.