Новини, в яких згадується Кеша

16 серпня 2019,  00:45 | Новини фільмів

Якщо вам потрібна доза хорошого настрою, то американська співачка Кеша записала оптимістичну пісню «Best Day», яка увійшла до саундтрека мультфільму «Angry Birds у кіно 2». Слухайте нижче.

Пісня «Best Day» обіцяє, що «this is gonna be the best day of your life» («це буде найкращий день у твоєму житті»), і, дивлячись на веселі пригоди пташок і свинок, які зарили сокиру війни, в це важко не повірити. А наприкінці кліпу можна побачити той смішний баттл між нашими героями в костюмі дивного «орла» і командою справжніх орлів-охоронців на ворожій базі головної лиходійки, яка хоче знищити острова пташок і свинок, і наші відважні герої повинні її зупинити.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Angry Birds у кіно 2», який вже можна побачити у найближчому кінотеатрі.

24 жовтня 2018,  16:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хотіли почути композицію «A Million Dreams» хітового мюзиклу «Найвеличніший шоумен» у виконанні співачки Пінк? Тоді ваше бажання збулося.

«Найвеличніший шоумен», на чиєму рахунку є 1 номінація на «Оскар» та 1 премія «Золотий глобус», вийшов на екрани в кінці минулого року і повідав історію засновника шоубізнесу Ф.Т. Барнума (Г'ю Джекман) та його популярного цирку, що став домівкою для різних незвичайних людей, якими нехтувало суспільство.

Компанію Джекману в цьому незабутньому шоу склали Мішель Вільямс, Зак Ефрон, Зендея, Ребекка Фергюсон та Кіла Сеттл.

Нова версія пісні «A Million Dreams» у виконанні Пінк увійде в окремий альбом «The Greatest Showman: Reimagined», де композиції мюзиклу виконають відомі артисти, як Panic! at the Disco, Кеша та Келлі Кларксон.

30 січня 2018,  18:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слухаємо пісню «This Is Me» з мюзиклу «Найвеличніший шоумен» у виконанні двократної номінантки на премію «Греммі» Кеші.

Композиція «This Is Me», що отримала номінацію на «Оскар», є гімном історії Ф.Т. Барнума (Г'ю Джекман) і його цирку, що зібрав під одним дахом різних вигнанців суспільства й подарував їм шанс показати світові свій талант. В «Найвеличнішому шоумені» дану пісню співає бородата жінка Летті Латс (Кіла Сеттл), і це один з найсильніших та найбільш надихаючих моментів фільму.

Читайте нашу рецензію на «Найвеличніший шоумен». Ви все ще можете застати його в кінотеатрах України.