Новини, в яких згадується Гарт Девіс

29 серпня 2023,  17:03 | Новини фільмів

Номінанти на премію «Оскар» Сірша Ронан та Пол Мескал виконують головні ролі у психологічному трилері з елементами наукової фантастики «Ворог», що буде екранізацією однойменного роману письменника Іена Рейда.

Читати далі...
13 червня 2022,  16:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Два роки тому, у розпал пандемії коронавірусу та закритих кордонів, ми опублікували добірку з 11 захоплюючих фільмів про подорожі, які ви вже напевно подивилися і тепер шукаєте нові цікаві кінострічки, що відправлять вас хоч на пару годин до далеких країн, розширять ваші горизонти, викличуть посмішку чи зворушать своїми історіями. Тому ловіть ще 11 фільмів про подорожі, які підкорять ваші серця. Приємного перегляду!

Читати далі...
12 квітня 2018,  03:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures поділилася цікавим фрагментом драматичної картини Гарта Девіса «Марія Магдалина».

В даному фільмі Хоакін Фенікс постає в образі пророка Ісуса Христа, а Руні Мара — в образі його послідовниці Марії Магдалини. Разом вони приходять до групи жінок, і Ісус запитує Марію, про що їх вчити, а вона в подиві відповідає, що «хіба жінки так сильно відрізняються від чоловіків, що їх потрібно вчити чомусь іншому». Ісус починає свою проповідь про вічну душу і про те, що потрібно «слідувати слову Бога, навіть якщо чоловіки і батьки говорять інше».

Дивіться український трейлер «Марія Магдалина». Українська прем'єра фільму була запланована на 5 квітня, але він був знятий з прокату.

19 лютого 2018,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскарівський номінант Хоакін Фенікс втілює пророка Ісуса Христа в міжнародному трейлері драматичної картини «Марія Магдалина».

Фільм розповість історію молодої жінки Марії (номінантка на премію «Оскар» Руні Мара), яка кидає виклик упередженням свого часу, залишивши сім'ю і приєднавшись до групи однодумців, лідером яких є Ісус з Назарету. Марія та Ісус закохуються одне в одного, але, як її попереджають в даному трейлері, незабаром їм доведеться розлучитися, оскільки на Ісуса починається жорстоке полювання.

Дивіться український трейлер «Марія Магдалина». У кіно картина Гарта Девіса, де також грає Чіветель Еджіофор, вийде 5 квітня.

30 листопада 2017,  01:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal Pictures поділилася першим трейлером біблійного байопіку «Марія Магдалина» з номінанткою на премію «Оскар» Руні Марою в головній ролі.

«Марія Магдалина» розповість історію Мері, молодої жінки, яка шукає новий шлях. Обмежена ієрархією того часу, Мері кидає виклик своїй традиційній сім'ї та приєднується до нового суспільного руху на чолі з харизматичним Ісусом з Назарету. Незабаром вона знаходить своє місце в цьому русі й в серці подорожі, яка приведе до Єрусалиму. Ісуса втілює триразовий номінант на премію «Оскар» Хоакін Фенікс.

У світовий прокат картина Гарта Девіса, який зняв номінований на 6 «Оскарів» байопік «Лев», вийде 15 березня 2018 року.

16 вересня 2016,  23:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В конкурсную программу 60-го Лондонского кинофестиваля, который пройдет в октябре, вошли новые кинокартины с участием Кита Харингтона, Мишель Уильямс, Кристен Стюарт, Гая Пирса, Дакоты Фаннинг, Гаэля Гарсиа Берналя и Руни Мары.

Читати далі...