Новини, в яких згадується Анджалі Джай

13 червня 2018,  15:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив промо-ролик 23 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», де Землі знову загрожує знищення.

Офіційний синопсис заключної серії сезону не видає багато, повідомляючи лише, що Супергьорл (Мелісса Бенойст) і її команда сходиться з Сереною (Анджалі Джай) в епічній битві за Землю. Разом з цим промо-ролик показує, що захисникам Нешнл-Сіті належить битися не тільки з Темною криптонкою, а й з Рейн (Одетт Еннейбл), яка говорить тут Супергьорл, що та не може перемогти в цій битві.

Серія «Battles Lost and Won» («Поразки і перемоги»), режисером якої виступив Джессі Варн, вийде на екрани 19 червня за українським часом.

5 червня 2018,  23:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик передостанньої серії 3 сезону фантастичного серіалу «Супергьорл», де Землі загрожують Темні криптонці.

Кара (Мелісса Бенойст) дізнається про підлі плани Серени (Анджалі Джай) щодо Землі. Супергьорл, Мон-Ел (Кріс Вуд) та Алура (Еріка Дюранс) придумують план, як зупинити її, перш ніж вона добереться до нашої планети. Дж'онн (Девід Хервуд) готується попрощатися зі своїм батьком М'іррном Дж'оннзом (Карл Ламблі).

Прем'єра серії «Make it Reign» («Хай буде Рейн»), яку зняв Армен В. КеворкянФлеш»), відбудеться за українським часом 12 червня.

«Супергьорл» разом з іншими супергеройськими серіалами каналу The CW продовжена на наступний сезон.