Новини, в яких згадується Ксенія Мішина

9 травня 2022,  17:02 | Новини зірок

У День Матері відома українська актриса Ксенія Мішина, яку ви можете знати за хітовим серіалом «Кріпосна», поділилася милою фотографією зі своїм сином Платоном та подякувала матерям України за їхню силу та стійкість під час повномасштабної війни, що продовжується вже третій місяць.

Читати далі...
23 жовтня 2021,  13:47 | Новини фільмів

Представляємо перший тизер української романтичної комедії «Сусідка» з Ксенією Мішиною та Артемієм Єгоровим в головних ролях. В кінотеатрах фільм стартує навесні наступного року – з 3 березня 2022.

Читати далі...
5 липня 2021,  16:57 | Статті

Разом з яскравими анімаційними героями у нову подорож «Бебі Бос 2: Сімейний бізнес» відправляться зірки українського дубляжу: Ксенія Мішина, Андрій Федінчик, а також, вже вдруге голосом Назара Задніпровського заговорить невгамовний Бебі Бос!

Читати далі...
1 квітня 2021,  19:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Антоніо Лукіч вирішив зняти продовження хітової драматичної комедії про відносини матері і сина «Мої думки тихі» й несподівано для всіх представив 1 квітня його розширений трейлер. Але не переживайте, це не розіграш.

Читати далі...
3 лютого 2020,  17:48 | Новини фільмів

Представляємо новий трейлер відвертої української комедії «Гола правда», в якому Дмитро Ступка та Андрій Джеджула проводять замагання з армреслінга. Як думаєте, хто з них переможе?

Новий фільм режисера Олександра Бєляка буде комедією для дорослих і покаже, як вісім друзів приїжджають до Одеси на відкриття нового розважального клубу свого друга Андрія (Ступка). У закладі багато кімнат, де можна пограти хоч в «мафію», хоч в «крокодила». Однак головна фішка клубу — «Детекторрум» з унікальним і надточним детектором брехні. Друзі вирішують дізнатися найбільш інтимні таємниці одне одного. Однак вони навіть не уявляють, наскільки небезпечною може виявитися ця гра.

Прем'єра фільму «Гола правда», де разом зі Ступкою та Джеджулою зіграють актриси Ксенія Мішина, Поліна Василина і Слава Камінська, відбудеться вже наступного тижня, 13 лютого.

29 січня 2020,  23:53 | Новини фільмів

Через два тижні в український прокат вийде комедія для дорослих з еротичним підтекстом «Гола правда», яку зняв режисер Олександр Бєляк. Дивимося її перший трейлер, в якому з'являються Дмитро Ступка, Ксенія Мішина і Слава Камінська.

Вісім друзів приїжджають до Одеси на відкриття нового розважального клубу свого друга Андрія (Ступка). У закладі багато кімнат, де можна пограти хоч в «мафію», хоч в «крокодила». Однак головна фішка клубу «Детекторрум» з унікальним та надточним детектором брехні. Друзі вирішують дізнатися найбільш інтимні таємниці одне одного. Однак вони навіть не уявляють, наскільки небезпечною може виявитися ця гра.

Також в комедії зіграють Андрій Джеджула і зірка хітового фільму «Скажене весілля» Поліна Василина. Прем'єра стрічки «Гола правда» відбудеться напередодні Дня св. Валентина, 13 лютого.

24 січня 2019,  18:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний трейлер вже відомого українського драматичного серіалу «Кріпосна» відправляє у світ царської Росії і обіцяє глядачеві епічне кохання, підступні зради, шикарні бали та відомих акторів у головних ролях.

Головною героїнею драми «Кріпосна» буде сирота Катерина Вербицька (Катерина Ковальчук), яку, незважаючи на те, що вона була народжена в неволі, хрещена мати виховувала як панночку з вищого суспільства. Катерина знає іноземні мови, носить гарні сукні і чарівно грає на фортепіано, але належить не собі, а родині багатого ніжинського поміщика Петра Червінського (Станіслав Боклан). Його син Григорій (Михайло Гаврилов) не дає Катерині проходу і вважає її своєю власністю, але дівчина кохає відважного дворянина Олексія Косача (Олексій Яровенко), який теж у неї закоханий і хоче на ній одружитися. Але щоб стати вільною і щасливою, Катерині доведеться пережити смерті близьких і пройти жахливі випробування.

Серіал «Кріпосна», де також зіграють Ольга Сумська, Марк Дробот, Ксенія Мішина і Олеся Жураковська, стартує на каналі СТБ через місяць, 25 лютого.