Новини серіалів, в яких згадується Джеремі Джордан

27 січня 2020,  14:39 | Новини серіалів

Супергеройський серіал «Супергьорл» заінтригував нас двухсерійною аркою і посеред неї вирішив відправитися на чергові канікули. Так що дивимося промо-ролик 12 серії 5 сезону і намагаємося розібратися, чим же закінчиться ця історія.

У минулій серії Супергьорл (Мелісса Бенойст) і її команда зіткнулася з послідовником Лялькаря, який є злим Вінном з іншого всесвіту, тому наш добрий Вінн (Джеремі Джордан) прибув з майбутнього, щоб допомогти зупинити свого жорстокого двійника. У 12 серії на нас також чекає екшен, але промо присвячено іншій події Вільям (Стаз Нейр) запрошує Кару на побачення, і кохання витає в повітрі.

Серію «Back from the Future: Part Two» («Назад з майбутнього: Частина друга») доведеться почекати. Її прем'єра відбудеться 17 лютого за українським часом.

21 січня 2020,  15:33 | Новини серіалів

Він повернувся і прихопив з собою іграшки! У 11 серії 5 сезону серіалу «Супергьорл», яку зняв Девід Гервуд, команда Дівчина зі сталі зіткнеться з давнім другом і небезпечним ворогом і у них одне обличчя.

У новій серії Вінн Шот (Джеремі Джордан) повертається з майбутнього, щоб допомогти Супергьорл (Мелісса Бенойст) в боротьбі з послідовником Лялькаря. Промо-ролик розкриває, що цим маніяком виявиться двійник Вінна з іншої Землі, і він буде працювати разом з Лексом Лютором (Джон Крайєр), щоб нашкодити Супергьорл.

Серія отримала назву «Back from the Future: Part One» («Назад з майбутнього: Частина перша»), так що повернення Вінна триватиме дві серії. Перша частина вийде на екрани 27 січня за українським часом.

9 жовтня 2018,  02:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кара повертається на роботу і стає ментором майбутньої супергероїні Мрійниці на офіційних кадрах 1 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл».

Читати далі...
22 травня 2018,  00:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У фрагменті 19 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» команда шукає спосіб зцілити полонену Вбивцю світів.

Супергьорл (Мелісса Бенойст), Мон-Ел (Кріс Вуд), Вінн (Джеремі Джордан) та Лєна (Кеті МакГрат) знаходяться в лабораторії, де Лєна вводить Рейн (Одетт Еннейбл) сироватку, яка світиться як криптоніт, але організм Вбивці світів її відкидає. Рейн обіцяє Лєні, що як тільки вона вибереться з камери, то спершу вирве її хребет, а після розколе планету на дві частини. Аби більше це не слухати, Лєна включає захисне поле, крізь яке не може бачити жоден криптонієць. Супергьорл обурюється, що Лєна приховала ще одну технологію, яка може нашкодити її расі. Але міс Лютор не збирається вибачатися.

Що станеться далі в новій серії «Супергьорл», ви дізнаєтеся у вівторок, 22 травня.

30 квітня 2018,  13:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жителям Нешнл-Сіті загрожує смертельна епідемія в 16 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

У Супергьорл (Мелісса Бенойст) та Імри (Емі Джексон) є різні ідеї щодо того, як зупинити третю Вбивцю світів Мор (Pestilence). Однак коли Алекс (Кайлер Лі) і Вінн (Джеремі Джордан) виявляються серйозно поранені Мором, Супергьорл та Імра об'єднуються, щоб зупинити руйнування.

Серія «Of Two Minds» («Із двох розумів»), яку зняла Александра Ла Рош, вийде за українським часом завтра, 1 травня.

17 квітня 2018,  00:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні довгоочікуваного повернення супергеройського серіалу «Супергьорл» канал The CW опублікував в мережі фрагмент нової серії.

Злочинний батько Вінна (Джеремі Джордан) помер, і його друзі прийшли підтримати хлопця на похоронах. Несподівано на кладовищі з'являється мати Вінна (Лорі Меткаф), з якою він давно не бачився. Жінка дуже рада, що Шотта-старшого більше немає, але як тільки вона каже, що вони з Вінном «нарешті в безпеці», відбувається вибух, й Карі (Мелісса Бенойст) доводиться блискавично переодягнутися в костюм Супергьорл, щоб їх захистити.

Дивіться також розширений промо-ролик 14 серії 3 сезону «Супергьорл», чия прем'єра відбудеться в Америці цієї ночі, а вже у вівторок вдень ви зможете подивитися її в Інтернеті.

10 квітня 2018,  20:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився розширеним промо-відео 14 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», який повертається через тиждень.

Після смерті свого батька Вінн (Джеремі Джордан) повинен працювати разом зі своєю відчуженою матір'ю (номінантка на премію «Оскар» Лорі Меткаф), щоб зупинити наслідувача Іграшкового майстра. Відео показує, як похорон Шотта-старшого завершуються вибухом, а після на Супергьорл (Мелісса Бенойст) і її команду нападають літаючі мавпи, які несуть не радість, а бомби.

Серія «Schott Through The Heart» («Шотт крізь серце»), режисером якої виступає Глен Вінтер, вийде на екрани 17 квітня за українським часом.

22 березня 2018,  17:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергьорл повертається в страшному промо-ролику 14 серії 3 сезону свого сольного серіалу, заснованого на коміксах DC.

Канал The CW ще не представив офіційний синопсис майбутньої серії «Супергьорл», але відео розкриває, що в ній відбудуться похорони Шотта старшого, божевільного батька Вінна (Джеремі Джордан). Але смерть не завадить лялькареві-психопату помститися Супергьорл (Мелісса Бенойст) та її команді.

Серія «Schott Through The Heart» («Шотт крізь серце») вийде на екрани 17 квітня за українським часом.

11 січня 2018,  01:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легіон супергероїв збирається в розширеному промо-ролику 10 серії 3 сезону серіалу «Супергьорл».

Опинившись в комі після поєдинку з Рейн (Одетт Еннейбл), Кара (Мелісса Бенойст) змушена пройти випробування в своїй підсвідомості, щоб прокинутися і допомогти своїм друзям. Поки місто залишається без захисту, Вінн (Джеремі Джордан) пропонує створити Легіон супергероїв, куди увійдуть Мон-Ел (Кріс Вуд), Сатурнгьорл (Емі Джексон) та Брейніак 5 (Джессі Рат).

«Супергьорл» повертається на екрани 16 січня за українським часом.