Новини фільмів, в яких згадується Джессі Баклі

18 лютого 2021,  15:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шпигунська стрічка «The Courier» із зіркою серіалу «Шерлок» та блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі вийде в український прокат під назвою «Код: Залізна кора», як повідомляє її дубльований трейлер.

Читати далі...
27 січня 2021,  21:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився трейлер довгоочікуваного шпигунського трилера «The Courier» із зіркою серіалу «Шерлок» Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі. Його прем'єра відбулася в минулому році в рамках кінофестивалю «Санденс».

Читати далі...
10 серпня 2020,  17:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix випустить екранізацію роману Йена Рейда «Я подумую з усім цим покінчити», яку зняв лауреат премії «Оскар» Чарлі Кауфман. І його трейлер точно викличе у вас дивні відчуття.

Читати далі...
26 грудня 2019,  01:41 | Новини фільмів

Зірка блокбастера «Месники: Завершення» Роберт Дауні мол. відправляється в незабутню подорож з цілим зоопарком у другому українському ТБ-ролику пригодницького фільму «Дулітл».

Сімейний фільм Стівена Гейгана повідає про пригоди ексцентричного доктора Джона Дулітла (Дауні мол.), найвідомішого лікаря та ветеринара в вікторіанській Англії, який ховається від світу за високими стінами свого особняка в компанії свого екзотичного зоопарку. Але коли молода королева Вікторія (Джессі Баклі) захворює серйозною хворобою, Дулітл відправляється в епічну подорож на кораблі, щоб знайти міфічний острів, де існують ліки від цієї хвороби. І в своїй подорожі він перетинається зі старими ворогами і відкриває дивовижних істот.

Свої голоси тваринам дали Том Голланд, Маріон Котійяр, Рамі Малек, Джон Сіна, Рейф Файнс, Октавія Спенсер, Емма Томпсон і Селена Гомес. Побачити в кінотеатрах, як Дауні мол. спілкується з веселим зоопарком, ви зможете з 9 січня.

14 жовтня 2019,  15:15 | Новини фільмів

Представляємо український трейлер пригодницького фільму для всієї родини «Дулітл», в якому зірка «Месників» і «Шерлока Холмса» Роберт Дауні мол. перевтілюється у відомого доктора, здатного спілкуватися з тваринами.

Втративши свою дружину 7 років тому, ексцентричний доктор Джон Дулітл (Дауні мол.), найвідоміший лікар та ветеринар в Англії часів правління королеви Вікторії, ховається від світу за високими стінами свого особняка в компанії свого екзотичного зоопарку. Але коли молода королева (Джессі Баклі з серіалу «Чорнобиль») захворює серйозною хворобою, Дулітл відправляється в епічну подорож на кораблі, щоб знайти міфічний острів, де існують ліки від цієї хвороби. І в своїй подорожі він перетинається зі старими ворогами та відкриває дивовижних істот.

На великі екрани фільм Стівена Гейгана «Дулітл», де також зіграє зірка «Маски Зорро» Антоніо Бандерас, вийде 9 січня 2020 року.

10 травня 2019,  16:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

По той бік веселки... Кінокомпанія Pathe вирішила відсвяткувати цю п'ятницю за допомогою дебютного тизер-трейлера музичного байопіка про легендарну голлівудську актрису і співачку Джуді Гарленд, який називається просто «Джуді».

Читати далі...
14 грудня 2018,  16:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Днями завершилися зйомки шпигунської драми «Ironbark», головну роль в якій виконає зірка «Шерлока» і «Війни нескінченності» Бенедикт Камбербетч.

Читати далі...